فیله مرغ رو از وسط برش میدم میشه دوتا...چند عدد تخم مرغ بسته به مقدار مرغم هم میزنم پودر سوخالری تو یه کاسه آرد تو یه کاسه(کاسه بزرگ) ....میزنمش تو تخم مرغ میندازمش تو کاسه آرد (فن استاد اینجاشه)با دست مخلوط نمیکنم جوری که آرد نریزه بیرون کاسه تکون میدم کاسه رو تا روی مرغ رو بگیره برش میدارم میزنم تو تخم مرغ دوباره و بعد میندازمش کاسه آرد سوخاری و دوباره همون کارو میکنم تو روغن داغ سرخ میکنم اینجوری مثل رستوران ها یه لایه کامل دورش سوخاریه