2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغو به فرض ساقشو ميزني به آرد سفيد بعد تخم مرغ بعد پودرسوخاري بعد تو روغن فراوان داغ سرخ ميکني

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

اگه با رون درست میکنی باید اول نیم پز کنی بعد تو آرد گندم طعم دار شده با ادویه بعد تخم مرغ زده شد بعد داخل پودر سوخاری ترجیحا پولک نارنجی آمون.بعد هم تو روغن سرخ کن.سینه و فیله مرغ نیازی به پخت قبلی ندارن

فیله مرغ رو از وسط برش میدم میشه دوتا...چند عدد تخم مرغ بسته به مقدار مرغم هم میزنم پودر سوخالری تو یه کاسه آرد تو یه کاسه(کاسه بزرگ) ....میزنمش تو تخم مرغ میندازمش تو کاسه آرد (فن استاد اینجاشه)با دست مخلوط نمیکنم جوری که آرد نریزه بیرون کاسه تکون میدم کاسه رو تا روی مرغ رو بگیره برش میدارم میزنم تو تخم مرغ دوباره و بعد میندازمش کاسه آرد سوخاری و دوباره همون کارو میکنم تو روغن داغ سرخ میکنم اینجوری مثل رستوران ها یه لایه کامل دورش سوخاریه 

اینکه بعضیا سیر و آویشن و گردو میزنن چیه؟

داخلش میتونی شکم پر کنی پنیر وفلفل سبزو قارچ بریزی بعد رول کنی بعد با خلال دندون بدوزیش بعد بزنی تو آرد بعد تخم مرغ بعد پودر سوخاری اینجوزی مزش عالی تر میشه

اگه با رون درست میکنی باید اول نیم پز کنی بعد تو آرد گندم طعم دار شده با ادویه بعد تخم مرغ زده شد بع ...

عزیزم یه بسته مرغ تو یخچال دارم که هم سینه توشه هم ران مرغ حالا  همشو نیم پز کنم یا نه؟