2777
2789
عنوان

رشته زبان و ادبیات انگلیسی

| مشاهده متن کامل بحث + 50607 بازدید | 42 پست

بعدشم اونایی  که میگن واسه خارج رفتن به درد نمیخوره این اطلاعاتو از کجا آوردن؟اصلا الان طبق نظریه پست متد نباید تاکید فقط روی انگلیسی زبانها باشه تو مسئله اموزش زبان.

استاد خودم پروازی بود. از کانادا می اومد. تو کانادا استاد دانشگاهه. میتونید سرچ کنید در بارش. دکتر مصطفی حسرتی. 

لطفا برای ازدواج خواهرم و بهتر شدن وضعیت زندگیمون دعاکنید دوستای گلم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مم کارشناسیم ادبیات انگلیسی بود. رتبه م کنکورم تو زبان 31 بود. زبانم نسبتا خوب رو به بالا بود. ادبیا ...

راستش من بین زبان و علوم تربیتی و مدیریت موندم تو فکرش بودم زبان بخونم و اموزشگاه بزنم که مردد هستم

عزیزم ادبیات انگلیسی مثل اینه که تو ایران ادبیات فارسی بخونی خیلیا میخونن چه ربطی داره مدرک ادبیات ا ...

من در نهایت بازار کارشو گفتم، 

اصلا بخوان استاد بگیرن، فکر کردی تو انگلیس یه نفری که دکترای زبان انگلیسی داشته باشه و خودش انگلیسی باشه رو میگیرن یا کسی که دکترای زبان انگلیسی داشته باشه اما زبان اصلیش فارسی باشه و بیست و اندی سال اول زندگیشو ایران زندگی کرده باشه؟

شغل های پایین تر که تازه بدتره اوضاع

ببین کلا رشته هایی که با فرهنگ و پیشینه ی یه ملت اجینه خیلی سخت اقوام دیگرو پذیراست

اما خب در نهایت تصمیم شماست من خواستم چیزی که توی دنیای واقعی عملا دارم میبینم میگم

علاقه خیلی خوبه اما رشته ی تحصیلی نهایتش رابطه ی مستقیم داره با پول در اوردن و‌شغل اینده، خیلی مهمه درست انتخاب شه، مثل خیلی از رشته های هنری که خیلی خوبن اما جایگاه شغلی ندارن، دو روز دیگه پول در نمیاد ازش

راستش من بین زبان و علوم تربیتی و مدیریت موندم تو فکرش بودم زبان بخونم و اموزشگاه بزنم که مردد هستم

من اول مدیریت مالی شهید بهشتی بودم دو ترم خوندم دیدم نه زبان بخونم موفق ترم. ولی کاش همون مدیریت رو میخوندم. البته شاید خواست خدا بوده

من اول مدیریت مالی شهید بهشتی بودم دو ترم خوندم دیدم نه زبان بخونم موفق ترم. ولی کاش همون مدیریت رو ...

درسته که هیچ وقت نمیشه مثه زبان مادری یادگرفته بشه اما با پشتکار زیاد کار نشد نداره. بله متوجه حرف شمام شدم

من اول مدیریت مالی شهید بهشتی بودم دو ترم خوندم دیدم نه زبان بخونم موفق ترم. ولی کاش همون مدیریت رو ...

عزیزم خب میتونی بری تو موسسه ها و اموزشگاها دنبال کار یا تدریس خصوصی که درامد خوبی هم داره یا حداقل از هیچی بهتره

عزیزم خب میتونی بری تو موسسه ها و اموزشگاها دنبال کار یا تدریس خصوصی که درامد خوبی هم داره یا حداقل ...

اصلا در امد خوبی نداره . من ارشدمم گرفتم  ساعتی بهمون پول میدن. ساعتی نهایتش 14 میدن. با شوهرم دو نفری جون میکنیم تو اموزشگاه مردم بزور قسط هامون جور میشه

ممنونم. مجوز داریم اما هزینه نداریم مکان نداریم

همین الان به ذهنم رسید بگم تو خونه خودتون درس بدید 😁 حالا نمیدونم حکمت این فکر چیه:))) من تصمیم گرفتم زبان نخونم حالا باید بیفتم دنبال یه رشته دیگه ای بابا :(((

همین الان به ذهنم رسید بگم تو خونه خودتون درس بدید 😁 حالا نمیدونم حکمت این فکر چیه:))) من تصمیم گرف ...

خلاصه تو هر رشته ای باید شانس داشته باشی واقعا. نمیگم چی بده چی خوب.بستگی به شرایط زمانی داره 

خلاصه تو هر رشته ای باید شانس داشته باشی واقعا. نمیگم چی بده چی خوب.بستگی به شرایط زمانی داره 

شرایط زمانی برای دهه هفتادیا افتضاحه درست زمانی باید وارد بازار کار بشن وضع اینه خدا عاقبت مارو بخیر کنه