2777
2789
عنوان

رشته زبان و ادبیات انگلیسی

50554 بازدید | 42 پست

کسی اینجا زبان و ادبیات انگلیسی خونده؟؟ این رشته سخته؟ باید زبانمون فول باشه تا بخوایم این رشته رو بخونیم؟ اصلا ارزش خوندن داره عایا؟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوندم عزیزم. بله به نظر من اگه زبانت آنچنان تعریفی نباشه و علاقه خاصی به ادبیات نداشته باشی و مطالعه ای در مورد ادبیات آمریکا و اروپا نداشته باشی و رمان های انگلیسی رو نخونده باشی جون کندنه

بچم سقط شد😔 💔 میشه دعا کنین برام اگه صلاح خداونده یه بچه سالم بهم بده😢

خواهر من رشته اش ادبیات زبان انگلیسی بود بنظرم رشته ی سختیه یک عالمه کتاب سنگین انگلیسی باید بخونی. مدام در حال حفظ کردن بود آخرش هم شغل مناسبی پیدا نکرد برای ارشدش تغییر رشته داد. بنظرم ارزش نداره

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

خب به نظر من زبان چیزیه که جدا هم میتونی به جاهای خوبی برسونیش، دانشگاه لازم نداره، با مدرک ایلتس بالا و تافل بالا هم میشه همه کارایی که با لیسانس زبان کردو انجام داد حتی بهترم هست

به نظر من کلا انتخاب رشته ی زبان خارجی حالا هر زبانی کار اشتباهیه

من ادبیات انگلیسی حوندم اره ارزش داره چون از مترجمی بهتره و تو کشورای دیگم به درد میخوره اگه خواستی ...

واسه ادامه تحصیل مهاجرت کنی مثلا بری دکترای زبان انگلیسی بگیری توی یه کشور انگلیسی زبان؟ چه فایده داره؟ در نهایت شما الویت اخر خواهی بود واسه هر چیزی در برابر کسانی که زبان اصلیشون اون زبانه

من ادبیات انگلیسی حوندم اره ارزش داره چون از مترجمی بهتره و تو کشورای دیگم به درد میخوره اگه خواستی ...

عزیزم  من تو حفظ کردن لعت و ترجمه خوبم و اگه تلاش کنم خوبترم میشم اما در مورد ادبیات و تاریخ و گرامر میترسم که خیلی خیلی سخت باشه و نتونم نطرتون چیه؟

زبانت لازم‌نیست فول باشه چون همه با زبان فول وارد این رشته نمیشن ولی سخت میشه برات چون فکر کن درسایی مثل ادبیات امریکا و اساطیر یونان و رم و ازین قبیل درسا داری مثلا نمایشنامه ی هملت و... که همشون به زبان انگلیسیه تو کلاسا استادا فارسی حرف نمیزنن من خودم زبانم خیلی خوب نبود با جون کندن درس میخوندم ترمای اول

واسه ادامه تحصیل مهاجرت کنی مثلا بری دکترای زبان انگلیسی بگیری توی یه کشور انگلیسی زبان؟ چه فایده دا ...

عزیزم ادبیات انگلیسی مثل اینه که تو ایران ادبیات فارسی بخونی خیلیا میخونن چه ربطی داره مدرک ادبیات انگلیسی کاملا پذیرفته میشه واسه ویزای تحصیلی ولی مترجمی به کارشون نمیاد چون تو میخوای بری اونجا انگلیسی به فارسی ترجمه کنی ؟

ینی میگی نخونم دیگه؟

اگه فکر‌میکنی‌به زبان‌علاقه داری بخون چون کار نشدی نیست کلا هر رشته ایی سختی خودشو داره ولی یکم ترمای اول تا راه بیوفتی ممکنه تو ذوقت بخوره چون سطح بچه ها اصلا یکی نیست

مم کارشناسیم ادبیات انگلیسی بود. رتبه م کنکورم تو زبان 31 بود. زبانم نسبتا خوب رو به بالا بود. ادبیات 3 ترم اولش مثه دبیرستان خواندن و درک مطلب و دستور زبانه. بعدش وارد بحثهای تخصصی ادبی  میشی اونموقع میفهمی که بجز دانش انگلیسی دانش ادبی و ذوق و قریحه شم باید داشته باشی. رشته ی شیرینیه. اما من اگه برگردم عقب نمیرم زبان بهونم چون زبان تو همه رشته ها کاردبرد داره. اونهمه ما تلاش کردیم حتی یه استخدامی نیومده منو بخواد 

لطفا برای ازدواج خواهرم و بهتر شدن وضعیت زندگیمون دعاکنید دوستای گلم.

زبانت در حد آپر اینترمدیت باشه کافیه واسه پاس کردن واحدا.

رشته شیرینیه در کل اگر علاقه داشته باشی.

اگر قصد داری سال دیگه بخونی از الان کلاس زبان فشرده برو که بتونی زبان تخصصی  کنکور رو هم درصد بالا بزنی و اینکه واسه ورود به رشته هم آماده بشی.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد