2777
2789
عنوان

عفونت گوش بچه ام، لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 11577 بازدید | 28 پست
دخترمنم توی پنج ماهگیش بدون تب گوشش عفونت کرده بود،شب تاصبح جیغ میزد فکرمیکردم مال کولیکشه.دکتربهش آ ...

ممنون که جواب دادی، خدا خیرت بده، خیالم راحت شد که احتمالا تشخیص دکتر بد نبوده

عزیزم وقتی پسر نازت عفونت و گوش درد داشت تب هم میکرد؟؟؟؟

ببخشید تازه دیدم نه پسرم اصلا تب نداشت فقط بی قراری میکرد منم متوجه نمی شدم چشه تا اینکه یه روز صبح دیدم از گوشش چرک بیرون میاد تازه فهمیدم بچه گوش درد داشته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاکبرسر دکترا من ی دکتر خوبب بردم گف ب لبنیات حساسه بی قراریش مال اونه.ی دکتر با تجربه غیر معروف بردم گف گوشه.چون بچه ابجیمم گوشش بود اینجوری میکرد قبول کردم اموکسی سیلین ده روز خورد خداییش گریش کمتر شد.اما قطعه قطع نشد نمیدونم بقیش کولیکه یا حساسیت!

تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد
ببخشید تازه دیدم نه پسرم اصلا تب نداشت فقط بی قراری میکرد منم متوجه نمی شدم چشه تا اینکه یه روز صبح ...

ااااا پس بچه منم گوششه، پس چرا با حوله گرم بهتر نمیشه؟؟ از دیشب دارم داروشو میدم، چند روز طول میکشه عفونت دفع بشه از بدنش؟؟

خاکبرسر دکترا من ی دکتر خوبب بردم گف ب لبنیات حساسه بی قراریش مال اونه.ی دکتر با تجربه غیر معروف برد ...

امید با خدا، دقیقا منن دکتر اولی که بردم معروفه گفت از کولیکه، دکتر دومی که خیلی هم معروف نیست گفت گوششه

آره از هر دو گوشش یه مایع غلیظ سفیدرنگ بیرون میومد داروش که دادم بعد سه روز قطع شد دکتر به من آموکسی ...

من ترشح زرد یه کم داره اما بو نداره، دکتر به من سفکسیم ۱۰۰ و هیدروکسی زین واسه حساسیت داده