2777
2789
عنوان

عکس رنگی بدون در اصفهان

5303 بازدید | 18 پست

سلام 

خانمای اصفهانی مرکز سونوگرافی که عکس رنگی از رحم بدون درد بگیره سراغ ندارین؟ به من سونوگرافی دکتر مریم سجاد فر ابتدای هزارجریب رو معرفی کردن. تو رو خدا بگین شنیدم خیلی درد داره

خدا نی نی خوشکل منو صحیح و سالم بزار تو بقلم🥰🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط میدونم سونوگرافی دکتر فروزمهر و دکتر نقشینه دقیق و معتبرن. حالا دیگه ایناشو نمیدونم دارن یا نه. ...

کجا میشن؟ دکترم الهام نقشینه اس ولی یجای دیگه رو معرفی کرد

فقط میدونم سونوگرافی دکتر فروزمهر و دکتر نقشینه دقیق و معتبرن. حالا دیگه ایناشو نمیدونم دارن یا نه. ...

دردش هم برام مهمه، خیلی میترسم

کجا میشن؟ دکترم الهام نقشینه اس ولی یجای دیگه رو معرفی کرد

دکتر نقشینه که مال سونوگرافی هست فرق داره. توی گوگل سرچ کن سونوگرافی دکتر نقشینه اصفهان. اطلاعاتشو برات میاره

خیابون توحید میشینه فکر کنم

دکتر فروزمهر توی رادیولوژی شفا میشینه که خیابون شیخ صدوق هست. دهم هر ماه نوبت میدن برای فروزمهر. حتتتتما باید بگی که برای خود دکتر فروزمهر نوبت میخوام. البته نوبتاش طولانیه و برای یک ماه و نیم بعدش نوبت میده. شماره رادیولوژی شفا را از 118 بگیر

یه دکتر احتیاط کار هم هست نزدیک احمدآباد توی بزرگمهر میشینه. اونم نوبت دادنش طولانیه

امروز رفتم سونوگرافی دکتر احتیاط کار خ بزرگمهر. ۲۰ دقیقه طول کشید. کارشناس هم انجام داد اصلا دکتر نبود گفت برو بعدا بیا جواب بگیر. ۱۳۷ تومن تعرفه اش بود از من ۲۳۰ تومن گرفت. قبلش هم یه شیاف و یه ژلوفن استفاده کردم دردم کم بود. 

چطوری برا بعضیا ۲ دقیقه طول کشیده؟ 

امروز رفتم سونوگرافی دکتر احتیاط کار خ بزرگمهر. ۲۰ دقیقه طول کشید. کارشناس هم انجام داد اصلا دکتر نب ...

ساختمانش دو طبقه بود. طبقه بالا سونوگرافی، طبقه پایین رادیولوژی بود. 

امروز رفتم سونوگرافی دکتر احتیاط کار خ بزرگمهر. ۲۰ دقیقه طول کشید. کارشناس هم انجام داد اصلا دکتر نب ...

میگن اصلا درد نداره احتیاط کار راست میگن چون الان قسمتش از همه جا بالاتره یا تبلیغات الکیه

واسه عکس رنگی رحم اینها رو به من معرفی کردند سونوگرافی سپهر دروازه شیراز اول هزارجریب مجتمع سپهر دکتر سجادفر

سونوگرافی برجیس خیابان فلسطین 

سونوگرافی نسیم سلامت روبروی اورژانس شریعتی دکتر طیاری کسی میدونه کدوم بهتره..و کارشون چطوره؟

واسه عکس رنگی رحم اینها رو به من معرفی کردند سونوگرافی سپهر دروازه شیراز اول هزارجریب مجتمع سپهر دکت ...

سلام شما کجا عکس رنگی گرفتین بلاخره و اینکه چندروز قبلش نوبت گرفتین؟

سلام شما کجا عکس رنگی گرفتین بلاخره و اینکه چندروز قبلش نوبت گرفتین؟

سلام ببخشین من دیر پیامتون رو دیدم. من رفتم سونوگرافی دکتر احتیاط کار