2777
2789

خوشحال میشم تجربیاتتونو در اختیارم قرار بدین 

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط هر جا رفتی برا لیزر حواست باشه درجشو خیلی زیاد نکنن پوستت بسوزه جلسه بیشتر بری بهتر از درجه بالا ...

ضرر برای بدن نداره ؟ ربطی نداره به شیر دادن بچه ؟ 

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   
برا بدن ضرر نداره عزیزم برا شیر دهی رو نمیدونم 

تشکر گلم 

شما رفتی ؟ راضی بودی .؟ 

تشکر گلم  شما رفتی ؟ راضی بودی .؟

خواهش عزیزم من خودم نرفتم ولی دوتا از خواهرام رفتن یکیشون خوب جواب گرفت ولی اون یکی برا لیزر بیکینی درجشو زیاد کرده بود پوستش سوخت تا چند وقت اذیت شد تاول زده بود برا همین گفتن سفارش کنین درجه رو خیلی زیاد نکنن

تجربه ی خودم

لیزر دردناکه مخصوصا اگر موهای مشکی و مرد مانندی داشته باشی و جلسات اول تا سوم جون به لب میشی اما بعد از اون قابل تحمله 

اگر پوستت سفیده و موهات مشکی عالی جواب میده و زودتر از بقیه جواب میگیری 

لیزر فولیکول مو یا همون ریشه ی مو رو هدف قرار میده اما فعلا نظر قطعی برای ایجاد ایمن بودن اون برای تخمدانها و غده های وجود نداره 

پس بهتره برای زیر بغل و بیکینی استفاده نشه اما خوب اگرم اصرار داری که هیچی

لیزر اگر توان مالیشو داری سعی کن جلساتت رو عقب نندازی و به موقع انجام بدی تا نتیجه رو بهتر بگیری 

بعد از لیزر ممکنه کشاله های ران و و قسمتی از پا که به بیکینی نزدیکه تا مدتی حساس بشه و مدام قرمز بشه طبیعیه اما اگر طولانی بود و قرمزیش زیاد بود باید در ادامه کارت تجدید نظر کنی 

خواهش عزیزم من خودم نرفتم ولی دوتا از خواهرام رفتن یکیشون خوب جواب گرفت ولی اون یکی برا لیزر بیکینی ...

مرسی از راهنماییت 

تجربه ی خودم لیزر دردناکه مخصوصا اگر موهای مشکی و مرد مانندی داشته باشی و جلسات اول تا سوم جون به ل ...

راستش فقط خواستم برم بیکینی 

میترسم 

فقط میدونم حسابی درد داره 

برا دردش من خواهرام بیحسی میزدن اصلا اذیت نمیشدن 

چه خوب . 

دستگاه خوب نمیشناسین ؟ 

اگه پوستتون سفیده الکس خوبه 

سفید نبستم . سبزه ام . 

مگه رنگ بدن تاثیر داره تو جوابدهی ؟