سلام🌹🌺🌺🌹🌺
دیشب یه تاپیکی زدم و یه شعر نوشتم و گفتم شوهرم اینو نوشته و جواب نمیده و حالا من میترسم بگید چی کار کنم.
خب یه سری از دوستان راهکار دادن و مرسی ازشون ولی یه سری هم چون متاسفانه قبلا تاپیک های سرکاری زیاد دیده بودن حرفمو باور نکردن و یه سوالاتی پرسیدن که الان جواب میدم:
اول اینکه گفتین چجوری میشه شوهرت 16 سالگی پدر شده باشه،که میگم میشه.
شما برین ازدواج های زیر سن قانونی رو بخونین متوجه می شین.بعد اینکه گفتین دروغ میگی که باید بگم این قضیه اصلا مایه افتخار نیست و اتفاقا فقر فرهنگی پدر و پدر همسرمو میرسونه که باعث ازدواج 2 تا بچه شدن که دلیلش بماند.
یه سری گفتن چرا به خانوادش زنگ نمیزنی؟ که گفتم ما کسیو نداریم.و پرسیدن مگه میشه؟ باید بگم بله میشه؛من وقتی 4 ساله بودم متاسفانه مادرمو از دست دادم و پدرم هم چند سال پیش فوت کرد.
همسرم هم مادرشون رو موقعی که 20 ساله بودن تازه برای اولین بار دیدن و پدرشونم در حال حاضر ایران نیست.2 تا خواهر ناتنی داره که یکیشون ایران نیست و اون یکی هم چند سال یه بار بزور می بینیم.
بعد گفتن بچه هات کجان که گفتم خونه عموشون و گفتم برادر واقعی همسرم نیست.
و یه سری که واقعا ازشون ممنونم که به فکر بودن گفتن چجوری بچه هات رو(که یکیشون هم 1 سالشه) پیش غریبه گذاشتی؟ این دوست شوهرم و همسرش.مثل خواهر و برادرمون هستن،اما دلیل اینکه نمی تونستم بهش بگم این بود که همونطور که گفتم شوهرم قبلا سابقه خودکشی داشت و اینها چند بار به خاطر ما به زحمت افتاده بودن و من واقعا روم نمیشد چیزی بهشون بگم.
و دلیل اینکه با اینکه احتمال خودکشی بود اومده بودم سایت این بود که در اون لحظه واقعا نمیدونستم چیکار کنم و فقط به فکر این افتادم که از شما کمک بگیرم.
اگه باعث شدم نگران یا ناراحت بشید یا فکر کنید سر کار رفتین عذر می خوام چون اشتباه از من بود که همچین مسئله ای رو تو سایت مطرح کردم.
و اینکه من با وجود 3 تا بچه و کارهای خونه وقت اینو ندارم که خدایی نکرده شما رو سرکار بزارم.
بازم عذر می خوام ازتون اگه سرتونو درد اوردم.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹