2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو بچه شیر خوار دارم که هر دو پوشک میخوان اون یکی شیر خشک.....شوهرم هرچی در میاره میشه پوشک تازه خیلی وقتا پلاستیک خریدم به بزرگه میزنم و مامی میکنم.هرچی بخریم باز یه چیزی تو خونمون کمه اما دست خانواده خودم و خانواده شوهرم و خواهر برادراش درد نکنه هر کدوم ساپورتمون میکنن پدر مادرامون پوشک میخرن یه جاریام سبزی هر ماه و واسم به هزینه خودش میاره بقیشونم به بهونه هدیه دادن به بچه هامون واسشون هی لباس میخرن.هنوز مونده فشار اقتصادی و درک کنیم چون کمک خانواده ها هشت فعلا و شوهرمم بنده خدا تا پول دستش میاد میگه بریم خرید.

از کنار آجیل فروشی رد میشدم هنوز دو هفته مونده به شب یلدا مردم هرکی دو کیلو و سه کیلو آجیل دستشون بود!

هفته پیش کنسرت گروه سون که نگم دیگه. انگار مجانی بود. چهار سانس گذاشته بودن سالن دو سه هزار نفری همه فروش رفته بود.

خدا کنه واقعا وضع مردم خوب باشه همیشه

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
هیچی غصه میخوریم😑 رفتم بوت بگیرم برا بچه قیمت زده۲۸۵ تومن فعلا که دخترم با کفش اسپرت سر میکنه خیلی ...

تو شهرما اصلا گرون نشده  وسایل بچه و زنانه خوبه ولی موادغزایی هم گرون نشده 

استان ایلام 

مرغ ۲۵۰۰۰

گوشت کیلویی ۵۰هزار

برنج کیسه ای ۱۰۰الی ۱۳۰هزار 

بقیشم خوبن 

شماها اهل کجایین

دو بچه شیر خوار دارم که هر دو پوشک میخوان اون یکی شیر خشک.....شوهرم هرچی در میاره میشه پوشک تازه خیل ...

الهی از عمده فروشی بخر 

من خواستم درخواست نماد اعتماد زدم ولی سخته خیلی تا تایید کنند والا خیلی قیمت های شهرمون مناسبه 

تو شهرما اصلا گرون نشده  وسایل بچه و زنانه خوبه ولی موادغزایی هم گرون نشده  استان ایلام&n ...

وای خوش ب حالتون اسنحا همه چی کم کم دو برابره

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
تو شهرما اصلا گرون نشده  وسایل بچه و زنانه خوبه ولی موادغزایی هم گرون نشده  استان ایلام&n ...

شهرتون ارزونیه والا قدر بدون اینجا گوشت هشتاد تومنه برنج هم تابستون صدو پنجا شص بود تازگی نگرفتیم مشهدیم ما