2821
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم

177 بازدید | 7 پست

سوال داشتم

من ماه قبل روز ۲۴ پریودی اقدام کردم به بارداری ولی پریود نشدم و تخمدان درد داشتم

ازمایش دادم منفی بود رفتم دکتر بهم ۲ تا امپول پروژشترون زد

و من ۴۷ روز بعد از اولین روز اخرین پریودی۳۱ شهریور بود و من با امپول ۱۶ابان پریود شدم

و از روز ۵ پریودی شبی ۲ تا تا ۵ شب من قرص کلومیفن داد خوردم

اینم بگم تنبلی خفیف دارم

و از ۹ پریودی اقدام کردم تا ۲۱ پریودی

از ۲۶ پریودی افتادم به لکه بینی لکه های قهوه‌ای قرمز صورتی

تا دو روز اومد و روز سوم خیلی خیلی خیلی کم شد یعنی جوری که ۶ ساعت لک ندارم و بعد ۶ ساعت یک لک انداره لپه دوباره ۸ یا ۱۰ ساعت ندارم دوباره اندازه یه لپه همش قطع و وصل میشه

الانم ۲۹ پریودی هستم

بنظرتون قطع میشه یا نه ؟؟؟

پریودی نامنظم دارم ۳۰ الی ۳۲ دکترم میگه باید تا شنبه صبر کنی یا پریود میشی یا قطع میشه اینم بگم گفت این لکه ها جز پریودی حساب نمیشه کسی بوده اینجوری منو کمک کنه ☹

عزیزم خودت کیج نشدی نوشتی.من که گیج شدم....

فقط بهت بگم بیخیال باش.اصلا فک کن نمیخوای بارداربشی.چون اینجوری اگرم نشده باشی از استرسی که داری پریودیت عقب میوفته و اذیت میشی.بی خیال باش.سر فرصت هم برو از بده

من خودم اون ماه اقدام بودم.بعد از پاک شدنم ی هفته خانواده شوهرم از شهرستان اومدن موندن.که نتونستیم رابطه داشته باشیم.بعدش ی بار رابطه داشتیم وسط هفته.ی بارم اهر هفته بعدشم باز مجبور شدم برم شهرستان. ولی تمام مدت حالت تهوع داشتم.شکمم درد میکرد.کمر درد داشتم.چون ی بارم سقط داشتم و همین علایم رو‌داشتم تو بارداری مطمئن بودم باردارم.سه روز هم عقب انداختم رفتم از دادم جواب منفی بود.خیلی بهم ریختم.ا ین ماهم تا پاک شدم مجبور شدیم بریم مسافرت.برگشتیم فقط ی بار رابطه داشتیم که شاید تو موقع تخمک گذاری بوده.بعدشم که رفت تو روزای قمر در عقرب رابطه نداشتیم.نمیدونم میگیره یا نه.ولی دیگه تا از ندم امید نمیبندم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من خودم اون ماه اقدام بودم.بعد از پاک شدنم ی هفته خانواده شوهرم از شهرستان اومدن موندن.که نتونستیم ر ...

همین دیگه از صبر خسته شدم اخه من سابقه لکه بینی ندارم مگر اخر پریود هام نه قبل پریود 

من خودم اون ماه اقدام بودم.بعد از پاک شدنم ی هفته خانواده شوهرم از شهرستان اومدن موندن.که نتونستیم ر ...

الانم علائم زیاد دارم ولی دل خوش نکردم میگن علائم الکیه