2777
2789

بچه هاجون ازوقتي ك رفتم ٤ماه خلي گرسنم ميشه ولي اشتها ندارم غذاروهم بابي ميلي ميخورم بخاطر رفع گرسنگي دوس دارن با ولع واشتها بخورم ولي اينجور نيست ميترسم بچم وزن نگيره ا اينكه الان تازه شروع٥ماهمه اصلا شكمم مشخص نيست زياد😥😥 دكترتغذيه هم رفتم مولتي ويتامين اينا داد اونام فقط گرسنم ميكنن اشتها ندارم

نگران نباش بچه از 28 هفته به بعد معمولا وزن میگیره هنوز نی نیت خیلی کوچولوهست کم بخور تعداد وعده هات رو زیاد کن جنین از ماه اول تا سه ماهه دوم معمولا اعضای بدنش تشکیل میشه ولی تو سه ماهه سوم وزن میگیره مخصوصا ماه آخر 

نگران نباش بچه از 28 هفته به بعد معمولا وزن میگیره هنوز نی نیت خیلی کوچولوهست کم بخور تعداد وعده هات ...

اهان ...امان ازحرف مردم هي ميگن شكم نداري ادمو ميترسوننن... باشه عزيزمممم 😘😘ممنون از راهنمايي ات♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان ...امان ازحرف مردم هي ميگن شكم نداري ادمو ميترسوننن... باشه عزيزمممم 😘😘ممنون از راهنمايي ات♥️ ...

اتفاقا منم حامله ام و همه میگن شکمت کوچیکه سری قبل به دکترم گفتم گفت رشد بچه خوبه زیاد به حرف های مردم گوش نده. تو حاملگی اولم هم تا آخرش شکمم کوچیک بود فقط ماه آخر بزرگ شد بچه هم وزنش 3200 بود به حرف مردم گوش نده سعی کن آرامش داشته باشی تا نی نیت سالم و سلامت به دنیا بیاد😘

اتفاقا منم حامله ام و همه میگن شکمت کوچیکه سری قبل به دکترم گفتم گفت رشد بچه خوبه زیاد به حرف های مر ...

اره بچه اول سردرگمي..منم بچه اولمه... اخه شوهرممم ميگه😫😫شكمت چرا بزرگ نميشه اصلا چيزي توش هست😂

اره بچه اول سردرگمي..منم بچه اولمه... اخه شوهرممم ميگه😫😫شكمت چرا بزرگ نميشه اصلا چيزي توش هست😂

😂😂😂شوهر منم میگفت الان میریم سونو دکتر میگه خانوم شما منو مسخره کردی شکمت که صافه اصلا چیزی توش هست 😂😂😂😂من تازه شش ماهم بود یه کوچولو شکم داشتم

😂😂😂شوهر منم میگفت الان میریم سونو دکتر میگه خانوم شما منو مسخره کردی شکمت که صافه اصلا چیزی توش ه ...

دقيقا😂😂😂فك كنم مردا فقط از زن حامله منظورشون شكم گنده هاشونه😂😂😂

من دوبار باردار شدم دوبار تا ۶ ماهگی کسی متوجه نمیشد باردارم ۹ ماهه که بودم همه فکر میکردن تازه تو ۵ ماهم دخترام وزنشون ۳۵۰۰ و۳۱۰۰ بود.واسه دومی هم اشتهام کم شده بود از ۶ ماه به بعد اشتهام زیاد شد.