نگران نباش بچه از 28 هفته به بعد معمولا وزن میگیره هنوز نی نیت خیلی کوچولوهست کم بخور تعداد وعده هات رو زیاد کن جنین از ماه اول تا سه ماهه دوم معمولا اعضای بدنش تشکیل میشه ولی تو سه ماهه سوم وزن میگیره مخصوصا ماه آخر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اهان ...امان ازحرف مردم هي ميگن شكم نداري ادمو ميترسوننن... باشه عزيزمممم 😘😘ممنون از راهنمايي ات♥️ ...
اتفاقا منم حامله ام و همه میگن شکمت کوچیکه سری قبل به دکترم گفتم گفت رشد بچه خوبه زیاد به حرف های مردم گوش نده. تو حاملگی اولم هم تا آخرش شکمم کوچیک بود فقط ماه آخر بزرگ شد بچه هم وزنش 3200 بود به حرف مردم گوش نده سعی کن آرامش داشته باشی تا نی نیت سالم و سلامت به دنیا بیاد😘
من دوبار باردار شدم دوبار تا ۶ ماهگی کسی متوجه نمیشد باردارم ۹ ماهه که بودم همه فکر میکردن تازه تو ۵ ماهم دخترام وزنشون ۳۵۰۰ و۳۱۰۰ بود.واسه دومی هم اشتهام کم شده بود از ۶ ماه به بعد اشتهام زیاد شد.