2777
2789

بچه ها تا حالا شده دلتون پر از غصه باشه

حس میکنم توی دلم یه خلا بزرگ هست

از اینهمه اتفاق های بد که نمیتونم فراموش کنم

از اینکه به خاطر یه سری ادم نامرد .... مجبور شدم عروسی نگیرم ... و حسرت لباس عروس به دلم بمونه ... از اینکه لباس عروس میبینم اه میکشم

از اینکه تازه عروس بودم و دخالت های اطرافیان و ناراحتی های اونا .... نذاشت که خوشحال باشم

از اینکه یه نامرد پولمونو خورد و باعث شد ما چند سال از زندگی عقب بیوفتیم

از اینکه شرمندگی و گریه ی شوهرمو دیدم

از اینکه حاملگیم پرخطر و پر از استرس بود و نتونستم مثل خانومای دیگه از اون ۹ ماه لذت ببرم

از اینکه دخترم تا یک سالگیش مریض بود و من نتونستم از دوران نوزادیش لذت ببرم

از اینکه خواهرم هنرمنده و من مدام با اون مقایسه میشم .... 

شما تا به حال این حس رو داشتین؟

چطوری خودتونو اروم میکنین؟

چطوری فراموش میکنین؟

چطوری؟

چیکار کنم؟ چطوری فراموش کنم؟

اعتماد به نفستو بالا ببر... خودتو سرگرم.کن... از الانت لذت ببر و با دخترت خوش بگذرون...

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره زندگی همه ی سری مشکل داره ک فراموش کردنشون سخته و اصلا نمیشه فراموش کرد ولی باید ازشون درس گرفت ادم تو مشکلاته ک بزرگ میشه 

شعار نمیگم. بیس سالمه ولی ب نظرم خیلی بیشتر از سنم مشکل داشتم و خدارو هم شاکرم چون تو این غم و غصه ها بزرگ شدم

ببین فراموشی اتفاق نمیفته فقط باید زهر این خاطرات را کمرنگ کنی با بوجود اوردندلحظه ها و خاطرات جدید خوش باتقویت روحیه خودت با پذیرش سختیها

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید