2777
2789
عنوان

کک و مک

| مشاهده متن کامل بحث + 81838 بازدید | 78 پست

باید علتشو پیدا کنی یا فصلیه یا از معده و کبده 

ماله من از معده و کبدمه کاسنی و روغن زیتون و غذاهای سالم مثل سالاد کاهو و گوجه و خیار کک و مک رو کمتر میکنه اگه فصلی هم باشه امپول داره و یه صابون مخصوص که باید پیش متخصص بری

از داخل بدن باید پاکسازی بشه کبد صفرا...

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم كك و مك نداشتم ولي دوستم دارو ايناك استفاده كرد بعددوماه برگشت، ليزر هم شنيدم تاپنجاه درصد كم م ...

اگه پنجاه درصد هم برطرف کنه بازم خوبه...بهتر از هیچ هست..

منم درمورد لیزر نظرات مختلفی شنیدم.یکی میگه دیگه برنگشت..یکی هم میگه کاملا برگشت..ادم نمیدونه چیکار کنه

سلام 🌸

یک دوره پودر پاکسازی کبد استفاده کنید واز ادمین فروش مشاوره بگیرید😊👇

🆔 @dr_my

#کک_مک

مهمترین عاملی که باعث ایجاد کک و مک می شه کارکرد نامنظم کبده اما برخی اینو قوی ندارند

علت کارکرد نامنظم کبد چیست ؟

کارکرد نامنظم کبد که عامل اصلی ایجاد کک و مکه بر اثر وارد شدن مواد زائد به خون و کبد بروز می کنه.

مواد زائد چطور وارد خون و کبد می شوند ؟

۱-  مصرف روغن های نباتی صنعتی جامد و مایع

۲-  رژیم غذایی غیر غیر طبیعی

۳-  مصرف بیش از اندازه برخی داروهای شیمیایی

۴- استنشاق هوای آلوده

البته کک و مک خطرناک نیست و حتی هستند افرادی که عقیده دارند کک و مکی‌ها صورت‌های بامزه‌ای دارند.

شیر ترشیده

یک بار در روز صورتتون را با شیر ترشیده شسته و اجازه بدین، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی پوست باقی بمونه. اسیدلاکتیک داره و کک و مک رو کمرنگ میکنه.

عسل

عسل رو گرم کنید و به مدت ۱۰ دقیقه روی پوست بگذارید و سپس آن را با آب گرم بشویید و بلافاصله کمی هم آب خنک به صورتتان بپاشید.

روغن کرچک

قبل از خواب، مقداری روغن کرچک روی پوست بمالید. ترکیب‌ موجود در روغن کرچک باعث کمرنگ شدن لکه‌های کک‌ومک می‌شه.

آب هویج

هر شب، قبل از خواب، صورت‌تان را با آب هویج ماساژ بدین و بگذارید آب هویج تا صبح روی پوست‌تان باقی بمونه. و بعد از بیدار شدن، پوست‌تان را با آب ولرم بشویید.

زردچوبه

یک قاشق غذاخوری زردچوبه را با یک قاشق سوپ‌خوری ماست ترش مخلوط کنید و آن را به‌مدت ۱۵ دقیقه روی پوستتون بگذارید. کک‌ومک‌ها کمرنگ می‌شن و پوست صورت‌ روشن‌تر و شفاف‌تر.

آب جعفری

آب جعفری را بگیرید و روزی ۲ بار تکرار کنید تا کک و مک‌هایتان را کمرنگ کند.

درمان پادشاهانه 👸 برای کک ومک

افشره مخلوط پاپریکا حاوی عصاره گیاهانی می باشد که در نتیجه ترکیب آنها محصول بدست آمده عمل پاکسازی خون و کبد را با مقدار مشخص و در زمان معینی انجام می دهد.بنابراین تمام مشکلات پوستی-کبدی مخصوصا کک و مک و لک های صورت که مربوط به اختلالات کبدی باشند توسط این میوه به راحتی و با موفقیت کامل در محدود زمانی مشخصی به نسبت شرایط جسمی افراد برطرف می شوند.

اما با این وجود استفاده از این محصول و نتیجه گیری موفق آن اکیدا مستلزم رعایت پرهیزهای غذایی اشاره شده می باشد.

🔴نسخه ها اینترنتی نیست؛ انتشار با ذکر منبع مجاز است؛تشکر که در ترویج طب سنتی کوشا هستید_دکتر داود

https://telegram.me/joinchat/AfAi0z9hnRSBzwdYS_LYpg

@Dr_davoud

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
آره عالیه فقط دستور رسول خدا یادتون نره دوستان عزیزم قبل و بعداز غذا نمک دریا مزه کنید برای پیسی وک ...

شمااین روش امتحان کردید ایااا؟؟منم چندتا لک دارم میخوام حتما امتحان کنم 

چون دخترداییم خیلی تعریفش میکنن صورتش خوب شده فقط لنگ حنا هستم بخرم امتحان میکنم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
برای کک و مک هر درمانی انجام بدی باید بعدش خیلی مراقبت کنی همیشه ضد آفتاب بزنی و گرنه بر میگرده

اگه اینا برطرف بشن مواظبت میکنم..فقط نمیدونم چطوری از شر اینا خلاص شم..

البته هنوز درمانی انجام ندادم.رفتم دکتر نوبت بگیرم تا6-7 ماه دیگه نوبت نداشت

آره عالیه فقط دستور رسول خدا یادتون نره دوستان عزیزم قبل و بعداز غذا نمک دریا مزه کنید برای پیسی وک ...

نمک دریا یا با نمک معمولی هم میشه؟؟اخه شنیدم اینایی که نمک دریا میفروشن اصل نیستن.میگن نمک اصلیش سخت گیر میاد.ادم نمیدونه کدوم اصله کدوم تقلبی؟؟

همکارم انجام دادن.و برنگشت پماد بعد از لیزر میزنن رو قسمتای لیزر شده

چندوقته انجام داده؟ بعد دستگاه لیزرش چی بوده؟؟ تورو خدا ازش بپرس و بهم بگو.. واقعا نمیتونم همه روشی انجام بدم تا به نتیجه برسم.هزینش زیاد میشه..میخوام مطمعن قدگ بردارم و از شر این کک و مک ها خلاص شم..