هر چی میدونم دربارهی کک و مک و لک صورت و... میگم ایشالا که پولتون حروم نشه
اول اینکه باید از یک شوینده روشن کننده استفاده کنید حالا فرقی نداره پوستتون چربه یا خشک به خاطر این روتین که میگم
شوینده روشن کننده خوب میتونید سراوی مدل sa استفاده کنید یا اگر قیمتش زیاده براتون شوینده ویتامین سی گارنیر
در کنارش اسنس حلزون کوزارکس میتونید استفاده کنید بعدش کرم حلزون کوزارکس چرا ؟ چون خاصیت روشن کنندگی داره و پوست و شفاف میکنه
الزامی نیست این دوتا رو استفاده کنید اما مثلا ممکنه اگر از بعضی ابرسان یا مرطوب کننده ها مثل سیمپل استفاده کنید یکم پوستتون تیره بشه چون برای بعضیا این طور بوده .
بعد از اینا از همه مهم تر یک اکتیو روشن کننده ضد لک و کک و مک هست مثلا آلفا آربوتین اوردینری اینو حتما استفاده کنید .
الفا رو میتونید روزی دو بار بزنید روی پوست تمیز یک بار صبح یک بار شب فقط دور چشمتون نزنید برای دور چشم فقط از محصولات دور چشم استفاده کنید
خیلی از اینا جنسا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره نرید فیک بخرید پولتونو بریزید دور که شایدم به پوستتون صدمه بیشتری واردبشه خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن
به هیچ وجه از فروشگاه هایی که تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه
بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن اما اینا بهترین بودن
اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره
دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن
سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود .
سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم