2777
2789
عنوان

کک و مک

| مشاهده متن کامل بحث + 81870 بازدید | 78 پست

من لیزر کردم بدتر شدم. ی مشاور پوست بهم گفت لیزر کک مک را پخش میکنه.الان دارم ضد افتاب svrکه روشن کننده هم هست استفاده میکنم.دو روزه😊.پوستت خشک نباشهچون کک مک بیشتر مشخصه آبرسانی کن. ضدلک استفاده کن شبها. و روز ی ضد آفتاب خوب وقتی کمرنگ شدن ویتامین سی استفاده کن.کک مک هیچوقتت کامل نمیره.برای من که ایتجوره تا مراقبت میکنم کمرنگ میشن ولی بعد باز برمیگردن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الارو هست ای بابا..خب چی خوبه؟؟

بله الارو خیلی لک میاره

من خودم ریلستایل میزنم بیسش گیاهی هست 

کم پیدامیشه 

من بسیارراضی هستم 

تاحالا هیچ کس حتی اسمش نشنیده 

هرچی زیادتبلیغ بشه معمولا خوب نیست خخخ

اصلااصلااصلاضدافتاب رنگی نخر

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
من خودم ندیدم دخترداییم هنوز اما خواهرام وعروس عموم دیده بودن تعجب کردن  گفتن خیلیییی خوب شده ...

سلام دختر داییتون هنوز صورتش تمیزه عزیزم؟؟کک ومکاش کامل رفتن میخوام انجام بدم گلم؟؟واجبیش از این بدبوها باید باشه؟

سلام دختر داییتون هنوز صورتش تمیزه عزیزم؟؟کک ومکاش کامل رفتن میخوام انجام بدم گلم؟؟واجبیش از این بدب ...

سلام

الان پیامتون دیدم

ازشون سوال میکنم

شهر دیگه هستن نمی بینم ایشون الانم کرونا خیلی وقت ندیدمش

سلام عزیزم ممنون لطف میکنی گلم خبرش رو بهم بده منتظرم

سلام 

از خواهر دختر داییم پرسیدم واجبی وحنا زد تاثیر داشته گفت بله برای ایشون تاثیر داشته

ببین کامل نرفته اما بهترشده

سلام تجربما میخوام بذارم در اختیارتون ایشالا ک خوب شین و مفید باشه

من دارو و کرم و کوفت و زهرمار به پوستم زدم ولی هیچ کدوم فایده نداشت

تا بااین روش آشنا شدم یه صابون تریاک اصل خریدم و ماسک جلبک اصل

اول باصابون خوووب صورتتونا بشورین بعد ماسک جلبکا بزنین وبذارین نیم ساعتی رو پوستتون بمونه بعد موقع شستن همین ک دارین میشورین دست ب صورتتون بکشین ک خوب با خودش صورتتونا بشورین 

بعدشم از یه مرطوب کننده خوب استفاده کنین

این کار بهتره لیزر و هزارتا کِرم گرون قیمته ک هیچ فایده ای نمیکنه من اینجوری صورتم خوب شد امیدوارم شماهاهم نتیجه بگیرین.یاعلی

عزیزم من خودم از بچگی صورتم کک و مک داشته هنوزم داره ولی نسبت ب قبل خیلی کم رنگ تر شدن بنظرم نیازی ب درمان هم نداره چون کم کم پوست صورتت چاق بشه پوستت کشیده میشه و کک و مک ها کم رنگ تر میشن

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

سلام دوستا ن خودتونو اذیت نکنید من خیلی از تینا که میگید تجربه کردم اولا واجبی.سرکه سیب .گوجه.وخیلی چیزا اسید دادن پوست رو نازک و حتی میتونن زخم کنن اصلا این کارا رو نکید من هشت بار رفتم سوزوندم بازم نرفت چهار جلسه رفتم لیزر پوستم مثل اینه شد اما دو ماه دیگه بر گشت سوزاندن عم یه ماهه برگشت والا به دکترا هم میگفتم میگفتن چرا حتی شب ضد افتاب نزدی خدا رو شکر این دکترا کم نمییارن رالا حراه یه کم بهم معرفی کردن فوق للعده فکر نکنید کرم معجزه رو میگما یه کرم دیگه که خودشون میساختن  خلاصه یه ماه استفاده کردم کم رنگ شد کل مشکلات پوستم رو درمون کرد بعد از سه ماه کاملا رفت یواش یواش کمش کردم العان ده روز یه بار میزنم خدا رو شکر پوستتم عالی شده دوست داشتین اینم شمارشونه واقعا وژدان کاری دارن کلی هم مشاوره میدن.

۰۹۲۱۵۶۷۷۲۶۴

سام خانم خوبید؟ شما کک و مک هاتون درمان شد؟ یه کمک به من بکنید.خدا خیرتون بده

سلام عزبزم بله انقدر لیزر و سوزوندن و پماد زدم نشد اخرش یه کرمی بهم پیسنهاد دادن عالی بود نود درصد کک و مکام رفته دیگه کرم رو هفته ای دو بار میزنم خیلی راضیم خدا رو شکر

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم
آنقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت
یا لیزر میرفتم جلسه ای چهارصد هزار
لک صورتم می‌رفت وقتی لیزر نمی‌رفتم برمیگشت
کرم معجزه شب هم زدم پوستم داغون شد.جوشهای بزرگی زدم که جاش چال شد.
تا شماره یه خانم رو تو دیوار پیدا کردم که کرمهاش‌مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا بود خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خداخیرش بده شمارش میذارم خیلی خانم خوب و منصفی هست دلش میسوزه ضمانت بازگشت کرم تا ده شب میده.لک صورتم رفته کک و مک رفته صورتم پنج درجه سفید شده چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم ملا چهذمو عوض کرده خداشاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خداخیرش بده به حق علی چون دنبال سود نیست
منم چون خیلی عذاب روحی  کشیدم بخاطر پوستک خیلی خرج کردم دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه به هر کسی اعتماد نکنید ولی این خانم من کارش دیدم معتبره اینم شمارش09026744639 از همدان ارسال میکنه.پیجم داره بهش پیام بدید برای مشاوره پیجشو ازش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید.شماهو کرم زدید نتیجه گرفتید جون بچه هاتون دعام کنید معرفی کردم بهتون