2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهر

780 بازدید | 45 پست

یه مدتیه از دستشون ناراحتم نرفتم شوهرم رفته خونه مامانش مامانش گفته چرا الهه نیامده اونم گفته باهاتون قهره نیامده میگه چرا میگه ازتون ناراحته میگه حالا بعد میگم حالا اگه مادرشوهر من زنگید یا منو دید جی بهش بگم ک بده نشم

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست

بگو چرا ناراحتي

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگین شوهرمو که دیدین چه مرد شوخ وباحالیه دیده رابطه منوشما خوبه خواسته قلقلکش بده دوبهم زنی کنه😜

درمانگر واژینیسم😍واسه اینکه زندگی شیرینی داشته باشین کمک تون میکنم💋❤💑💏
اونموقع که شوهرت بدون تو رفت اونجا باید فکرشو میکردی 😐😐😐😐

مجبور بود بره یه سری وسایلش اونجا بود باید میرفت بیاره بمنم خیلی اصرار کرد من گفتم نه دیگه پامو اونجا نمیزارم

بگو ازتون دلخور بودم یکم فاصله گرفتم ک مشکل کمرنگ شه. اگه پرسیدن چرا همون چیزی ک پیش اومده با ارامش ...

مرسی عزیزم