2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 45 پست
آفرین. خیلی باحالی بهترین پاسخی بود که خوندم

قربونت مهربونم.من زندگیمواینجورشیرین کردم واسه خودمو شوهرم

درمانگر واژینیسم😍واسه اینکه زندگی شیرینی داشته باشین کمک تون میکنم💋❤💑💏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم اول خوب فكر كن راجع به موضوع و با توجه با شناختي كه ازشون داري جواباي احتمالي اونا و حرفايي ك ...

چشم حتما

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست
بخدا اخر سیاستن همش حرفاشونو میزنن ادمو ازار میدن بعد میگن وای ما اصلا‌ منظوری نداشتیم ما فکر نمیکرد ...

وای چقدرشبیه برامنن

پیش شوهرم عین موش مظلوم بعدهرچی تیکه اس بمن وترکامیندازن ترکافلانن منم ببخشیدقهوه ایشون میکنم جدیدا چون تاقبل بچه دارشدن اصصصصلامتوجه دوروییشون نمیشدم اگرم متوجه بودم میگفتم ازروندونستنشونه نگوعوضی موذی ودوروا 

شوهرمم وسطای بارداریم متوجه خباثت مادرش شد زیادنمیریم 

خیلی خودموبافکرکردن بهشون ازارمیدادم الان بیخیال بیخیال شدم چون ماهی یباردوماهی یبارنیم ساعت میرم ومیام محل نمیدم حرف نمیزنم

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
خخخخ اخره سیاسته

باورتون  نمیشه ی سیاستاهست ی حرفاهست اگه اجراش کنین پدرشوهرتون پشت دستتونم میبوسه.تجربه دوسال ونیم زندگی منه

وای چقدرشبیه برامنن پیش شوهرم عین موش مظلوم بعدهرچی تیکه اس بمن وترکامیندازن ترکافلانن منم ببخشیدقه ...

اره واقعا توام ب بچه ات ترکی یاد بده ترکی حرف بزنه تابترکن من دیدم ک میگم خانواده شوهره میترکیدن ک چرا ترکی حرف میزنه زنه انقدر زرنگ بود ک فقط ترکی یاد داده بود اصلا فارسی بچه خیلی بلد نبود کفر خانواده شوهر درامده بود نگران فارسی یادگرفتنشم نباش تو مدرسه یاد میگیره

باورتون  نمیشه ی سیاستاهست ی حرفاهست اگه اجراش کنین پدرشوهرتون پشت دستتونم میبوسه.تجربه د ...

پدرشوهر ندارم ولی برا مادرشوهر خواهرشوهر بگو دوستی با جاری

باورتون  نمیشه ی سیاستاهست ی حرفاهست اگه اجراش کنین پدرشوهرتون پشت دستتونم میبوسه.تجربه د ...

ادم داریم تاادم که نمک به حروم ودورونباشه

من خودم دوره ی روانشناسی وتربیت وبگم ته سیاستم یعنی دوستامون هفتگی خونه به خونه ومراسماباهمیم ولی امان ازحسادت مادرشوهر

دستم ومیکردم عسل اخرسرپسرم پسرم بخدابگم توبارداری یه هووسونی نیاورد ۶روزبیمارستان بخاطرمسمومیت بارداری بستری شدم نیومدبهونه که مریضم زایمان کردم نیومد ۳روزم بستری شدم نیومد اخ کمرم دردمیکنه ازبس منفعت طلبه ولی من توبارداری دخترش پاش شکسته بودبردم بیمارستان براشون همه چی میخریدم ولی جواب منودادن دیگ بمیرمم براشون زهر مارم نمیبرم ازبس دورو وگداس

به شوهرم توزایمانم گفته بوددسته گل بگیرباپول خودت بگومادادیم🤤اخه دهنموبازمیکنن بخدا

انگاری من از...بعمل اومدم مادروپدرمم یعنی عصبی بودناااا

اره واقعا توام ب بچه ات ترکی یاد بده ترکی حرف بزنه تابترکن من دیدم ک میگم خانواده شوهره میترکیدن ک چ ...

یادمیدم اتفاقاخودخودی میکنه

هم فارسی هم ترکی یادمیدم تاته بسوزه

ادم داریم تاادم که نمک به حروم ودورونباشه من خودم دوره ی روانشناسی وتربیت وبگم ته سیاستم یعنی دوستا ...

حرفتونوقبول دارم گلم.دوروبرم میبینم.بعضی ادما ذاتشکن نمیذاره درست باشن اینجوری که شمامیگین واقعاسخته وبهترین روشش دوریه

دوستم منم با نظر دوستامون ک با سیاست های خاص میشه طوری رفتار کنی ک برای ی سری کارهاشون نظر تورو بدونن‌موافقم‌اما الان اول طرز فکرشونو بسنج تمام کامنت ها رو خوندم و متوجه شدم ک خودت خو استی بدونن ناراحتی ازشون تا دلجویی کنن ویا متوجه اشتباه هشون بشن دقت کن من اگه جای شما بودم اول شرایط رو میسنجیدم ک‌ایا دلخوری واقعا الان ارزش ی بحث یا اختلاف رو داره اگه نداره بای جواب سیاست مندانه مثل همین پیشنهادی ک یکی از دوستان دادن وتاییدش میکنم موضوع رو رد کن اگه ارزش مطرح کردن دا ره ودلخوریت بیشتر هست تماس گرفتن یا حرف شد در کمال آرامش مهربونی بگو یکم دلگیر شدم ازتون مامان جان گفتم یکم بگزره بعد بیام یا شبیه این واینکه میگی زود عصبانی میشی همیشه موقع صحبت کردن باهاشون مخصوصا با تلفن ی لیوان  آب کنارت باشه هر موقع حس کردی داری حرص میخوری یکم آب بخور و ادامه بده در ضمن هیچ وقت شوهرت رو تو اختلافات ننداز چون اون‌مادرشه وتو همسرش و بدون هیچ پسری مادرش رو‌کنار نمیذاره برای همسرش حتی شده ب ظاهر چو ن‌این قانون طبیعت پسر یا دختری ک‌خانواده اش کنار بزارهه ترو زودتر کنار خواهد گزاشت پس مشکلات با مادر و خواهر شوهر رو خودت حل کن اما دوستانه

ادم داریم تاادم که نمک به حروم ودورونباشه من خودم دوره ی روانشناسی وتربیت وبگم ته سیاستم یعنی دوستا ...

نمیدونم چرا انقدر حیوون صفتن بخدا

دوستم منم با نظر دوستامون ک با سیاست های خاص میشه طوری رفتار کنی ک برای ی سری کارهاشون نظر تورو بدون ...

مرسی عزیزم حرفات کاملا درسته چشم

حرفاتوت درسته ولی بچه ها من هرکار میکنم جلو شهرم بد خانواده اش رونگم نمیتونم خاک برسر بی سیاستم دوست داشتم بلد بودم یکم فیلم بازی میکردم ولی خیلی رک و ساده ام