2777
2789
عنوان

النای ما هم ب دنیا اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 33 پست
از دردش می ترسی ؟؟ من از عوارض بعدش میترسم

من کلا از لحاظ ذهنی نمیتونم ب طبیعی فکر کنم. همش احساس میکنم اون پایینو تیکه تیکه میکنن و بعدش تو رابطه دچار مشکل میشم. از لحاظ ظاهری هم فک میکنم خیلی بد میشه... حالا دردش ب کنار... 

سزارین هم کلی عوارض داره و ازونم میترسم. ولی انگار از طبیعی راحت تره... خدا کمکم کنه فقط... استرس شدیدی دارم 

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...
من کلا از لحاظ ذهنی نمیتونم ب طبیعی فکر کنم. همش احساس میکنم اون پایینو تیکه تیکه میکنن و بعدش تو را ...

واقعا از نظر ظاهری برا من مثل قبل البته هنوز گشاد شدن اینارو نمیدونم تازه زایمان کردم جای بخیه ها هم تو دید نیست کم کم محو میشن دردش هم بعد ک نی نی ب دنیا اومد یادم رفت ولی از افتادگی مثانه و باز شدن بخیه و گشاد شدن خیلی میترسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا از نظر ظاهری برا من مثل قبل البته هنوز گشاد شدن اینارو نمیدونم تازه زایمان کردم جای بخیه ها هم ...

بخیه ها ک باز نمیشن. واسه افتادگی مثانه و گشادی و... ورزشای مخصوص هست. من حتی کلاس های آمادگی زایمان هم دارم میرم ک بیشتر مواردش مخصوص زایمان طبیعیه, ینی ورزشایی ک یاد دادن و تکنیک های نفس گیری و... ولی همچنان نسبت بهش فوبیا دارم. با کلی اصرار دکترم بهم وقت سزارین داد.

دعا کن برام دوستم... 

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...