2777
2789
عنوان

الکی الکی موهام کوتاه شد😢😭

243 بازدید | 13 پست

یماه بود دخترم تبلیغ بامچز میدید میگفت برام بخر .خلاصه رفتم براش خریدم آخرر.خیرسرم هنر کردم و تحفه خریدم😤 عاقا اورد شب با باباش بازی کنن یدفعه ۴تاش رو گلوله کرد انداخت لای موهام ..مث چسب چسبید دیگه کنده نشد😞 هرکاری کردم بدتر گرده خوردن ب موهام😣 شوهرم با بدبختی برام درشون اورد گفتم آخیییییش راحت شدم ها .☺ 

هنوز اینو نگفته بوددم یدفعه ززززززززت دخترم با خنده ۶تا دیگه انداخت لای موهام😐😐😐

کارد میزدن خونم در نمیومد ..نشستم گریه کردم. اونام هر هر میخندیدن بهم .شوهرم میگفت رفته تحفه خریده دیگع . خلاصه دید گریه ام بند نمیاد باز ب کمکم اومد هرکاری کرد در نمیومدن .خودم هرکاری کردم دیدم نمیشه ک نمیشه . اخربعد یساعت تقلا رفتم حموم هرچی نرم کننده و شامپو زدم بازم نشد😩😩😩 آخرسر با قیچی چیدم از ته😭

بدبختی جلو موهامم زده بود دختره ی بووووق😠

مجبور شدم اونور موهای نازنینم قیچی کنم .  بماند چقدر بهم پدر دختر خندیدن .حالا صبح رفتم بیرون قایم کردم زیر شال دیده نشه . دوتا از دوستام دیدن میگن واااای چ قشنگ شده ! چ بهت میاد! پیش کی رفتی کوتاه کرده برات! حالا اینارو کجا دلم بزارم🙃😐

پ ن: بامچزززز خر است🤗

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بامچز چيه

بانچمزه من مخفف میکنم . از اونا ک گلوله های کوچیکن میچسبن بهم

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
واسه چي كوتاه كردي صبح ميبردي ارايشگاه با خوصله درشون مياورد

انقدر ناجور گره خورد بودن بهش موهام . اصلا راهی نداشت😭