من قمی نیستم ولی از طیبات قبلا خرید کردم. ریملشون از جنس سرمه هست و باعث تقویت مژه میشه. از رژ لبشون هم خیلی راضی بودم. به نظرم از برندهایی مثل مک که خارجی هستن و هممون میدونیم که توی ایران ابدا اصلش پیدا نمیشه خیلی قابل اطمینان تره از لحاظ سلامتی.
عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ضمنا وارد شدن سرب از طریق رژ لب به بدن در دراز مدت(بعد از سالها) اثر خودشو نشون میده مگر اینکه فردی نمونه رو برده باشه آزمایشگاه شیمی تا آنالیزش کنن.پس کسی نمیتونه بگه من زدم خوب بوده.
طیبات تحت نظر موسسه طب اسلامی قم هست. من نظر شخصیم اینه که قابل اعتمادتر از برندهای خارجیه که ممکنه فیک باشن.
عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
امشب رفتم پردیسان خ مسلم مجتمع تجاری پردیسان طبقه اول مغازه آرایشی بود به اسم شیلاوشاپ فوق العاده عالی و چ قیمت هایی داره با با ۱۰۰ تومان ۴ رژ خوب با کیفیت خریدم