2777
2789

سلام رفقا!

ميخواستم بدونم شما به چشم نظر اعتقاد دارين؟

تابحال ازش ضربه خوردين؟

چيكار ميكنيد براي بي اثر شدنش؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله 

ایه ی قران هم براش نازل شده

بهتره ۴قل وایه الکرسی خونده بشه

وتوخونه اسفنددودکنیدوصدقه بدیدوبرای چیزهایی که داریدوتعریفش میکنن بگیدماشاالله لاحول ولاقوه الابالله العلی العظیم

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

چشمونظرحقیقت داره وتوقرآن هم هست امادیگه نبایدبه حدی باشه که تاهرچی شدبه همه عالم بدبین بشیم بگیم چشممون کردن

برای ارتباط باخداواسطه وشفیع نتراشید...بزرگی چون اونیازی به واسطه ندارد....فقط خودخدا😙😙😙

آره خیلی 

من که خیلی اعتقاد دارم خیلی هم ضربه خوردم   یعنی باور نمیکنی بگم  من یکی داریم تو فامیل  مژهای منو خیلی گفت باور کن روز بعدش کلا مژه هام خراب شدن دیگه مث اول  بلند و پرپشت نیس  به خودشم گفتم 

گفتم خیلی بدنظری از وقتی گفتی مژه هام داعون شدن

الانم گیر داده به موهام که بلنده

بخدا هر روز که از خواب بلند میشم گره میخوره موهام مجبورم با قیچی ببرم به نظرم دیگه مویی برام نمیمونه😭😭😭😭