2777
2789
عنوان

التهاب شدید محل ختنه طبیعیه؟

139 بازدید | 4 پست

سلام خانوما

پسر برادرمو ختنه کردیم یک هفته پیش حالا دیروز دیدم خیلی ورم داشت یعنی قشنگ بالای حلقه دو سه برابر نسبت به قبل بود . کسی تجربه ای داره راهنماییمون کنه من که خیلی نگران شدم ؟

دود عنبرنسا میدادید خوب بود...ی تیکه عنبرنسا بندازید تو شیشه خالی بعد آلت بچه رو بذارید داخلش دود عنبرنسا بخوره سریعتر خوب میشه😊😊😊

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دود عنبرنسا میدادید خوب بود...ی تیکه عنبرنسا بندازید تو شیشه خالی بعد آلت بچه رو بذارید داخلش دود عن ...

شما تجربه دارین عزیزم ؟ چون عفونت نداره فقط خیلی ورم کرده

اره پسر منم همین بود تا حلقه افتاد بگو روزی دوبار با شامپو بچه شستشو بده تا جا بیفته ختنه خیلی طول م ...

مرسی عزیزم دکترشون محلول شستشو داده هر بار عوض میکنه با اون میشوره