2777
2789

من دوسه روزه اینجور شدم از این پهلو ب اون‌پهلو هم‌میشم درد میگیره 😥

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی ک‌ماهشون بالاس شمام تا یکم‌پامیشین یا میشینین شکمتون سفت میشع ،،؟؟؟ایا طبیعیه تا دراز میکشم خوب میشم

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
اونایی ک‌ماهشون بالاس شمام تا یکم‌پامیشین یا میشینین شکمتون سفت میشع ،،؟؟؟ایا طبیعیه تا دراز میکشم خ ...

من کلا سمت چپم اینه میشینم حس میکنم انگار سفت شده

من کلا سمت چپم اینه میشینم حس میکنم انگار سفت شده

از من کل شکممه میترسم چون احتمال زودرس دارم 

فقط خدا خدا میکنم زودتر ۳۶ هفته تمام بشم .

چرا زودرسه؟

بخاطر انقباضات زیادم دوم برای اینکه پسز اولم سرکلاژ بودم اینو نکردم‌اون یکی هم تو ۳۶ هفته با سرکلاژو ی عالمه امپول و قرص رسید 

تما این یکی چون بچم کوچیکه ۱۶ ماهشه اصلا استراحت ندارم 

تکونای نینیتون چطوره مال من کم 

ی روز کم ی روز خوب دیروز دکتر بودم گفت اشکال نداره 

از من دیگه لگد نمیزنه شاید یکی دوتا بیشتر حالت موج داره شکمم  و دستو پاهاشو محکم فشار میده تو شکمم 

شما چند هفته این ؟؟

من تو ۳۴ هفتم