2777
2789
عنوان

دعوامون

436 بازدید | 51 پست

بحثمون شد  خیلی امروز باهام تند حرف زد  گفت واسه خودت دور ور داشتی جرعت نداری کاری کنی من بهت میدون دادم  و میگه باهیچکدوم از دوستات در ارتباط نباش  اما من بهش میگم فلان کارو نکن بهونه میاره  گفتذفردا میام پیشت حرف بزنیم  چی کار کنم خیلی محدودیت میزارع  بحثمون در باره رفتارش بود امروز به خاطر یه موضوع اخلاقیش باهاش حرف زدم گفتم خبر چینی نکن دو به هم زن نباش  میگه کی یادت دادع این حرفارو  گفت بهم میگی خبر چین منم میدونم چی کار کنم یه کار کنم از این بع بعد کارستوت تهدید میکنه منم گفتم مهم نی هر کاری دوس داری بکن یکم بحث کردیم جوابشو دادم میگه دور ور داشتی 

♡مثل برف باش ؛ زیبا ولی سرد♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوودت اينجوري كردي ديگه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چی کار کنم  خسته شدم

نميدونم

وقتي از اول انقد بها ميدي و از خودت ضعف نشون بدي معلومه سعي ميكنم صاحبت بااشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤