2777
2789
عنوان

دماغ عملیا بیان

649 بازدید | 34 پست

سلام خوشگل خانمها .از بینیاتون  راضی هستید ؟ اذیت نمیکنن ‌.اگه زمان برگرده عقب دوباره عمل میکنید ؟از دوران نقاهت بعد عملتونم  بگید ،بعد از عمل چند وقت طول کشید تا تونستید  با بینی نفس بکشید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه عمل نکردی نکن بخدا پشیمون میشی

البته من دماغم شکست خرد شد مجبور شدم عمل کنم ولی الان دردش از اون موقع بدتره خیلی اذیتم میکنه تازه دکتر کارشو درست انجام نداده دماغم هم قوز در آورده هم کج شده رفتم همون بیمارستانی که عمل کردم گفت نباید اینجور میشده برو شکایت کن تا مجبور بشه درستش کنه ولی از ترس عمل اولی جرات نکردم دیگه برم دنبال عمل

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال

شب اول یکم سخت بود ن زیاد تامپون اذیت میکرد بعدش بخیهدکشیدن سختم بود بعد عمل فشارنپم ازهشت ب بالانمیومدمرخص نمیکردن پاشدم ر برم گفتم شاید خوب شم حالم  بدشد منوکرفتن انداختن روتخت دیدن فشارم  روجهاره

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد

البته داداشمم که عمل زیبایی انجام داد بیچاره عملشو سه بار ترمیم کردن الانم واسه نفس کشیدن مشکل داره

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال
اگه عمل نکردی نکن بخدا پشیمون میشی البته من دماغم شکست خرد شد مجبور شدم عمل کنم ولی الان دردش از او ...

چقدر بد واقعا متاسف شدم .ممنون گلم عمل نکردم ولی جدیدا خیلی دلم میخواد با این که بینیم معمولیه

دکترم م عالی بودبااینک کمترازداداشم هزینه کردم پیش ی مشاوررفتم اون معرفی کرد هنه دکتراباهزینه عالی سه و پونصدو پنجاتجهارصدم مشاوربرای کارای بعدعمل دکترمم اک پیشش میرفتم جهارو صد باهزینه های بعد عمل الان تاعید امریکاست 

چقدر بد واقعا متاسف شدم .ممنون گلم عمل نکردم ولی جدیدا خیلی دلم میخواد با این که بینیم معمولیه

منو بینیمو طبیعی عمل کرده خیلی شیک میکهداصلامدلای دیک  بعدامشکل تنفسی میاره من ک خیلی راضیم

من قبلا هرکس میدیدم فک میکرد عمل کردم دماغم خیلیییی قشنگ بود حاضر بودم دست و پام میشکست ولی دماغم ن الانم واسه این که دیگه عمل نکنم باهمین دماغ میسازم تورو خدا اگه دماغت خوبه عمل نکن پشیمون میشی