2777
2789
عنوان

دماغ عملیا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 34 پست
تهران كرج شمال دكتراش خوبن اونورارو نميدونم واقعا راضي نيستي؟

کلا دماغم نابود شد نفس که نمیتونم درست و حسابی بکشم تا مغزم یخ میکنه سرما میخوره بهش اشکم درمیاد خیلیم دردمیکنه کجم شد قوزم در اورد😭

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا دماغم نابود شد نفس که نمیتونم درست و حسابی بکشم تا مغزم یخ میکنه سرما میخوره بهش اشکم درمیاد خیل ...

اي واي

خب دوباره عمل كن

پيش يه دكتر خوب

نجات بده خودتو

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
اي واي خب دوباره عمل كن پيش يه دكتر خوب نجات بده خودتو

واقعا ترسیدم اینبار خیلی اذیت شدم عملمم دکتر واسم اورژانسی نوشته بود خیلی بهم لطمه زد میترسم. باز پیش یه دکتر دیگه رفتم گفت با یه عمل همه مشکلامو حل میکنه ولی میترسم بدتر بشم

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال