2777
2789
من عنبرنسا دادم عمو م از دهات آورده ولی میگن مال بهار باید باشه منم دیگه استفاده نکردم 

ی زنه ام میکفت فامیلشون دکترزنانه میکه ی مشت نخود  یتبیشترتو ی لیتراب بزارید بپزه  بعد تو اون ای بشینید کل عفونتامیریزه

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترشی دندون رو خراب میکنه ؟؟  وای منم خیلی میخورم البته میگن نباید سردیجات لبنیات مخصوصا دوغ ت ...

آره 

منم نمیدونستم خیلییییییی درست میکنم و میخورم 

الان خیلی کم میخورم 

آره کلا سبزیجات ضرر داره بخوری باید بعدش یه چی گرم بخوری

آره  منم نمیدونستم خیلییییییی درست میکنم و میخورم  الان خیلی کم میخورم  آره کلا سب ...

هرچی هم که بخوای بخوری میگن طبعش سرده 

برنج نون ماهی مرغ گوشت 

پس چی بخوریم؟؟ 

همش خرما عسل خخخ

خدایا به امید تو ...
هرچی هم که بخوای بخوری میگن طبعش سرده  برنج نون ماهی مرغ گوشت  پس چی بخوریم؟؟  همش ...

نه ببین الان فلفل سیاه .دارچین زنجبیل سیاه دونه کنجد سیاه اینا گرم من همیشه داخل غذا و روی ماست میریزم

کشمش نبات تخم مرغ محلی بوغلمون محلی اردک محلی ‌.روغن حیوانی .قیماق یا همون کاچی ‌‌.من از اینا استفاده میکنم همیشه 

نه ببین الان فلفل سیاه .دارچین زنجبیل سیاه دونه کنجد سیاه اینا گرم من همیشه داخل غذا و روی ماست میری ...

من همیشه غذاهام پر از ادویه س زیاد میزنم که سردی غذا رو بگیره

والا چی بگم اینا همش حرف 

تا خدا نخواد هیچی نمیشه هیچی 

ولی کاش هر چه زودتر بخواد برا همه 

بخدا زجره زجرررررر

خدایا به امید تو ...
من همیشه غذاهام پر از ادویه س زیاد میزنم که سردی غذا رو بگیره والا چی بگم اینا همش حرف  تا خد ...

آره والا تا خدا نخواد برگ از درخت نمیفته 

من پارسال این موقع چهار ماهم بود همه چی سالم طبیعی ولی بچه ۵ روز تو شکمم مرده بود من نمیدونستم 

شکستم بدجور شکستم ولی خودمو جمع و جور کردم گفتم خواست خداست راضیم به رضاش😢😢😢

هیچ وقت ادویه کاری و اینجور چیزا داخل غذا نریز کلا معلوم نیست چی قاطی میکنن خودت زیره سبز دارچین فلفل سیاه تو خونه داشته باشه تو غذا هات خیلی کم بریز 

آره والا تا خدا نخواد برگ از درخت نمیفته  من پارسال این موقع چهار ماهم بود همه چی سالم طبیعی و ...

واقعا؟؟ اخه شهر ما معروفه ب ادویه مرغوب منم از جای معتبر میخرم والا فکرم مشغول شد

خدایا به امید تو ...
آره والا تا خدا نخواد برگ از درخت نمیفته  من پارسال این موقع چهار ماهم بود همه چی سالم طبیعی و ...

عزیزم. توکل بخدا ان شالله اینبار باردار میشی بدون هیچ مشکل و استرسی 

خدا کریمه من فقط با توکل بخدا زندم وگرنه از غصه دق کرده بودم تا الان

خدایا به امید تو ...