2777
2789

يقه لباس رو برعكس دوختم☺️

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم امتحان ایین نامه رانندگی بدم شناسنامه کارت ملی رو یادم رفته بود😞😞😞🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍ ...

نتونستی امتحان بدی ؟ 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
رفتم امتحان ایین نامه رانندگی بدم شناسنامه کارت ملی رو یادم رفته بود😞😞😞🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍ ...

بعدش به مامانم زنگ زدم که سریع بیارن برام تا دیر نشده مامانم عجله کرده بود وسایلو گذاشته بودپشت ماشین یادش رفته بود برداره....و راه افتاده بود

هیجی دیگه شناسنامه و کارتملی و گوشی مامانم تو راه افتادن....🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️خداروشکر همه شونو پیدا کردیم

من رفتم فروشگاه نوار بگیرم نفر قبلی رو حساب کرد نوار منم داشت میذاشت رو جنس های نفر قبلی گفتم این مال منه حالا آقاهه داد زد به دوستش گفت بیا این نوارو از سیستم پاک کن

خجالت کشیدم  

چرا هرکار میکنم باز خودم مقصر میشم؟؟؟.    
نتونستی امتحان بدی ؟

نه...تازه رفتم پیش افسر میگه شناسنامه و کارتملی هم میپوردی موهات پیداس تو عکس باید بری عکسارو عوض کنی من🤯😤🤬🤬🤬🤬

شانس من این ماه برای ایین نامه یه ادم گیر اونده به همه گیر میده....حالا منم تو کنکورم به سختی میرم کلاس و میام شب قبلشم کم خابیدم و تند رفتم اونجا ولی 😔😔😔😔

خیاطی بلدی

آره عزيزم مبتدى ام

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
من رفتم فروشگاه نوار بگیرم نفر قبلی رو حساب کرد نوار منم داشت میذاشت رو جنس های نفر قبلی گفتم این ما ...

عزیزم خجالت نکش راحت باش...من پرو پرو میرم نوارو برمیدارم سه ساعت مقایسه میکنم اخرشم فقط نوار خالی میخرم و میام....😋😋😋