2789
عنوان

مامانای عزیز

65 بازدید | 7 پست

زایمانم نزدیکه

کلاس بارداری هم نتونستم برم

اگه میشه لطف کنین تکنیکا و روشایی که میدونین و یا از کلاس بارداری یادگرفتینو توضیح بدین  

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
پیاده روی.دوش آبگرم.بالا و پایین رفتن از پله 

مرسی عزیزم😚❤

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عزیزم😚❤

خواهش میکنم .هرروز سعی کن پیاده روی داشته باشی ایشالله بسلامتی فارغ بشی

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
خواهش میکنم .هرروز سعی کن پیاده روی داشته باشی ایشالله بسلامتی فارغ بشی

در روز حدور یساعت تا یساعتو نیم پیاده روی دارم

بیشتر نمیتونم چون پاهام وحشتناک درد میگیرن

مرسی گلم🌹

ساکتو دیگه ببند من بی تجربه بودم بعضی چیزارو با خودم نبرده بودم.یدونه شال یا روسری برا خودت .دو دست لباس برا بچه بعلاوه ی پتوش.پوشک بچه.پوشک بزرگ برا خودت.لباس زیر پایین.دمپایی.لیوان.خرما.وسایل آرایش .آبمیوه.دستمال مرطوب و کاغذی

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

اگه میخوای شیر خودتو بدی از الان نوکشونو چرب کن که بعدا ترک نخوره اذیت بشی فکر کنم داروخانه پماد مخصوصشو داره یا وازلین میتونی بزنی شبا موقع خواب 

ساکتو دیگه ببند من بی تجربه بودم بعضی چیزارو با خودم نبرده بودم.یدونه شال یا روسری برا خودت .دو دست ...

همه ی چیزای بچه رو گذاشتم

ولی طبق چیزایی که گفتی مال خودم کامل نبود.

مرسی که گفتی❤