2777
2789
عنوان

قارچ گانودرما

33444 بازدید | 105 پست

سلام کسی از گانودرما استفاده کرده آیا واقعا موثره میخواستم قهوه شو بخرم گفتن دوزش پایینه 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما چند گرفتی

اینی ک من گرفتم ترکیبات دیگه ای هم داره

ولی یکیش این قارچ هستش

ی سوپر فود معمولی داره ک ۶۵ هستش

ی سوپرفود پلاس داره ک ۱۳۰ تومنه

من پلاسشو گرفتم

فعلا استفاده کنم ببینم ج میده یا ن

از كجا ميشه تهيه كرد؟

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍

من دنبال خود قارچش هستم که  مطمئن باشم چیز دیگه ای ترکیب نشده باشه ولی بیشتر اینترنتی میفروشن بدون آدرس وشماره ثابت هستن میترسم تقلبی باشه 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
چشم پسر هستم یکی از کاربرای اینجا استفاده کردن @مارال_     ببخشید تگتون کردم حالا خ ...

لطفا مصرف کردین نتیجه شو بگید ممنون میشم 

از كجا ميشه تهيه كرد؟

قهوه شو بعضی فروشگاها و عطاریا دارن دیجی کالا هم داره

چی هست

یه نوع قارچه که به پادشاه گیاهان تو آسیای شرقی معروفه خیلی ویتامین داره و برای اکثر بیماریا حتی کاهش وزن موثره