2777
2789
عنوان

خانمها بیایید خیلی نگرانم

181 بازدید | 20 پست

سلام عزیزان یه سوال داشتم . من یه نی نیه شیش ماهه دارم الان تقریبا دو ماهه بعضی وقتها(یعنی هر روز چند بار )یک لحظه نهایتا دو ثانیه سرشو فشار میده به پایین بالای پلکشو  نگاه میکنه دستو پاهاشم سفت میکنه انگار داره زور میزنه یه همچین حالتیه خیلی میترسم .کسی تجربه ای داره . دلم نمیخواد الکی دکتر بهش دارو بده .بچمم  پسره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه همه چیزش نرماله هم خوابش خوبه هم خوب شیر میخوره زیاد هم بیقراری نمیکنه

😊پسر منم اینجوریه داره یاد میگیره که بخزه و چهار دست پا یاد میگیره نگران نباش پسرت چند کیلویه 

😞افتخار نکن به اندازه موهای سرت رفیق داری 😊وقتی محتاج شدی میفهمی کچلی ☺
عزیزم منم دخترم 6ماهشه اینطوری میشد خودشو دست وپاشو یهو  سفت میکردو زور میزد بعدبه یه جاخیره می ...

عزیزم دختر چه فعالیت هایی انجام میده 

پسرم تازه واکسن شیشو زده الان یه ماهه دمر میوفته  ولی حرکت نمیکنه .۹ کیلو

نگران نباش مال منم شش ماهشه حرکت نمیکنه دمر میفته وزنشم که خوبه 

عزیزم دختر چه فعالیت هایی انجام میده 

چیزی دستش میدم نگه میداره باهاش بازی میکنه .صداش میکنم جهت وتشخیص میده .زور میزنه بشینه  .دمرکه میزنم یه کوچولو خودشو میکشونه جلو ولی فعلا داره تمرین میکنه😆

چیزی دستش میدم نگه میداره باهاش بازی میکنه .صداش میکنم جهت وتشخیص میده .زور میزنه بشینه  .دمرکه ...

آخی عزیزم پسرم منم همین کارارو میکنه ولی زور نمیزنه بشینه 

[QUOTE=76217150]😊پسر منم اینجوریه داره یاد میگیره که بخزه و چهار دست پا یاد میگیره     &n ...

گلم مگه چطوری میکنه که انقدر نگرانی