2777
2789
عنوان

خواستگار دوستم 😱

461 بازدید | 18 پست

بچه ها فحشم ندید چیز عجیبی نمیخوام بگم 😜 فقط یه سوال دوستم میخواد با نامزدش برای اشنایی حرف بزنن قبلا با هم حرف نزدن سنتی نامزد شدن نمیدونه چی باید بگه برای بار اول چه سوالایی بپرسه منتظر نظرای قشنگتون هست ..😚

کاش میشد سرنوشتو از سرنوشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد نامزدی تازه سوال میخواد بپرسه :/

هرچی براش مهمه بپرسه

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  

دیگه الان باید بپرسه شورت قرمز دوس داری یا مشکی توری...قیمه یا قورمه سبزی...😅😅😅

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
بایدچندماه زیروروش کنی.ببریش بیرون ببینی خرج میکنه خسیس نیست. ببریش جاهای شلوع ببینی اجتماعی یاشکاک ...

واویلا😂😂😂مگه دنبال مجرم میگزدی توش .آدم هر کسی رو که خونه راه نمیده وقتی راه میدی خونه یعنی حد اقل ۳۰ درصد از شخصیت خانوادگی ش رو پذیرفتی ...بقیه ش هم با چند جلسه صحبت حله دیگه

علم روانشناسی میگه اگرمیخوای طرف مقابل ات روبهتر بشناسی به خصوص درموردخواستگاری بیش ازاینکه صحبت کنی،، اجازه بده طرف مقابل صحبت کنه...تامتوجه بشی تاکیدها..عقایدش..و حساسیت هاو...روچه مسائلی هست....این یک نکته......نکته دوم اول باب صحبت خودشون رواز مسئله ای آغازکنن که براشون مهمترودرالویت تره...مثلا کسی هست میگه اول ایمان واعتقاد طرف برام مهمتره تامسائل مالی...پس ازایمان واعتقادطرف مقابل بخوادمطلع بشه....کسی ابتدااخلاق و منش اجتماعی طرف الویته....مسئله روبه ترتیب از جنبه هایی که درالویته پیش ببرن....ودرنهایت توصیه آخرهیچ ایرادی نداره قبل ازخواستگاری مسایل والویتهاوسوالهاشون رودرکاغذ بنویسند و احیانااگربه خاطراسترس فراموش کردن به کاغذ نگاه کنن.....

واویلا😂😂😂مگه دنبال مجرم میگزدی توش .آدم هر کسی رو که خونه راه نمیده وقتی راه میدی خونه یعنی حد اق ...

آدم کفش هم اینطوری نمیخره. ازدواج مهم ترین تصمیم زندگیه.

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""