2777
2789

سلام پسرم یه سالشه و 9 ماه ختنه شده از وقتی ختنه شده سر ا ل تش میره تو منم موقع شوستشو بادست نیدادم بیرون وتمیز می کردم امروز دیدم یه قسمت از دور سرش یکم قرمزه خوب که نگاه کردم دیدم دورسرش به پوست گایین چسبیده که با دست ازاد کردم راحت جدا شد ولی کل دور سرش حالا قرمزه چی کار کنم تا سوزش اون ناحیه کم بشه

علی رضا عشق مامانشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن نباتی بزن ضرر هم نداره زودم خوب مبشه برا بجه خاهر منم اینجوری شده بود طفلی جیش کردنی گریه میکرد میکفت میسوزه روغن نباتی زدن خوب شد

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
تو رفتگیش طبیعیه ، بیرونم ندش

تورفتگیش رو میدونم اینکه دورسرش به خاطر چسبندگی قرمزه رو چیکار کنم اخه من شنیدم اونای که سرش تو می ره باید مواظب باشن تا چسبندگی نشه که حالا برا پسرم شده

علی رضا عشق مامانشه