2777
2789

خانوم هاييكه زايمانتون نزديكه و كساييكه زايمان كردين ميشه يه سوال بپرسم خيلي ذهنمو درگير كرده ....

يه وقتهايي شنيدم بعضي ها موقع زايمان بي اختيار ميشن و ممكنه خيلي ببخشيد ( پي پي )شون بريزه چيكار كنيم اينجوري نشه من وسواس گرفتم بس فك كردم راجب اين موضوع خيلي حساسم رو اين حرف ....

خواهشاً هر كي ميدونه بگه واينكه چند درصد خانومها اينطوري ميشن .....

ايا دليل خاصي داره ؟؟ 

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر اینکه فشار میاد بهت... قبل اینکه زایمان کنی چیزای سنگین نخور

واي منم اصلا اشتها ندارم شبها كه اصلا نميتونم بخورم فقط ظهر غذا ميخورم .....

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
مامانم میگفت من وقتی میخواستم زایمان کنم و ریز دردام شرو میشد دیگه هیچی نمیخوردم.. ک یه بار کار خراب ...

خيلي سخته ادم اونحوري بشه خدا به همه كمك كنه

قبل زایمان باید شماره 2 رو حتما انجام بدی وگرنه داستان میشه 

واقعاً ....

بهش فکر نکن  اتفاقم بیوفته طبیعیه ولی معمولا شنیدم قبل زایمان به خاطر همین موضوع باید خوردن و ...

بله حق با شماست....