2777
2789
عنوان

خانم هایی که مهد کودک تاسیس کردین، لطفا بیاین...

| مشاهده متن کامل بحث + 30554 بازدید | 46 پست
من دقیقا رشته ام علوم تربیتی گرایش پیش دبستان و دبستان،سه سال کار کردم تو مهد خیلی سخت بود چون من از ...

عزیزم اگه فضولی نباشه میشه بپرسم حقوق تون چقدر بود؟ بیمه هم بودین؟ 

من شهرستان هستم

اینجا هم مهد درجه یک و عالی نیست. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به این داره که تو چه شهری هستید تو تهران خیلی اشباع شده من کلا منصرف شدم که تو تهران استارت کا ...

اتفاقا من حس میکنم توی تهران مردم برای مهد خوب پول می دن ولی شهرستان شهریه ی بالا برای مهد جا نیفتاده

بستگی به این داره که تو چه شهری هستید تو تهران خیلی اشباع شده من کلا منصرف شدم که تو تهران استارت کا ...

از نظر شما که تجربه کار دارین توی تهران چه آیتم هایی برای مهد ها مد نظره که بشه گفت یه مهد عالی و خوبه و مردم ترغیب بشن برای ثبت نام بچه هاشون؟  

عزیزم اگه فضولی نباشه میشه بپرسم حقوق تون چقدر بود؟ بیمه هم بودین؟  من شهرستان هستم &nb ...

اره عزیزم آخرین سالی که کار کردم حقوقم 600 بود اما برا بیمه خیلی اذیت کردن اما بیمه شدم سال 94 بود آخرین سالی که به عنوان مربی کار کردم،اما نحوه حقوق دادن تو تهران با شهرستان فرق میکنه،اگر می خواین مهد بزنید سعی کنید بهترین باشید اگر تو شهرتون بهترین وجود نداره،

اتفاقا من حس میکنم توی تهران مردم برای مهد خوب پول می دن ولی شهرستان شهریه ی بالا برای مهد جا نیفتاد ...

تو شهرستان بای کار خوب ارائه بدی تا مشتری خوب داشته باشی و صنف خانوادهای مولدار وحساس رو به خودت جذب کنی

درسته‌ . همین طوره که میگین

من حتی به یه مدرسه ابتدایی دخترانه دو زبانه فکر میکردم ولی هزینش خیلی سنگینه در توان یکنفر نیست اگه شریک خوب و اشنا پیدا کنم شاید اینو عملی بکنم که صدرصد جواب میده تو شهرم چون نیست

تو تهران مهد خوب زیاد هست با شهریه های بالا ،اما مردم دنبال کار جدید هستن نه همون راهی که منم تو بچگیم رفتم واحد کار خیلی قدیمی شده یکی از روش های جدید های اسکوپ که روش کودک محوری اما پیاده کردن این روش فضا بزرگ و مربی زیاد میخواد.

من حتی به یه مدرسه ابتدایی دخترانه دو زبانه فکر میکردم ولی هزینش خیلی سنگینه در توان یکنفر نیست اگه ...

به نظرم شریکی که میگین حتما باید خودش فرهنگی باشه تا کمی بیشتر فضای آموزش و پرورش دستتون بیاد

به نظرم شریکی که میگین حتما باید خودش فرهنگی باشه تا کمی بیشتر فضای آموزش و پرورش دستتون بیاد

اره خالمه معلم بازنشستس روانشناسه اگه قبول کنه بیاد خوبه فعلا که دودله میگه خستم حوصله مدرسه روندارم دیگه تا ببینم چی میشه