2777
2789
یه دختر ( فخری)با دوتا خواستگار  که خواستگار اول اسمش رشید مورد پسند برادرش خواستگار دوم ارسل ...

خب الان با کی ازدواج کرده؟ ویشب عقدش بود؟ اهو چکارس؟ شازده چی؟ خواهر  شازده چی؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین دختر عمه عالم🤣🤣🤣🤣

دلشم بخاد  

وقتی ازته دل بخندی،وقتی هرچیزی رابه خودت نگیری،وقتی سپاسگزارآنچه که هست باشی،وقتی برای شاد بودن نیاز به بهانه نداشته باشی،آن زمان است که واقعا زندگی میکنی،بازی زندگی بازی بومرنگ هاست،اندیشه کردارها وسخنان ما،دیریازودبادقت شگفت آوری بسوی مابازمیگردند،زمانی که آدمی بتواندبی هیچ دلهره ای آرزو کند،هر آرزویی بی درنگ برآورده خواهد شد
یه دختر ( فخری)با دوتا خواستگار  که خواستگار اول اسمش رشید مورد پسند برادرش خواستگار دوم ارسل ...

ارسلان زن و بچه داره ولی فخری هم از خانواده پولدار و با اصل و نسبیه ولی ارسلان شاهزاده قاجاره برادرش مخالف بود که دیشب دیدم عروسیشون شده 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
حداقل نقشش چیه  اصلا اسم پسر داییت چیه

اولا نقششوکه اصلانمیدونم چیه شایدم سیاهی لشگره اسمشم نمیگم  

وقتی ازته دل بخندی،وقتی هرچیزی رابه خودت نگیری،وقتی سپاسگزارآنچه که هست باشی،وقتی برای شاد بودن نیاز به بهانه نداشته باشی،آن زمان است که واقعا زندگی میکنی،بازی زندگی بازی بومرنگ هاست،اندیشه کردارها وسخنان ما،دیریازودبادقت شگفت آوری بسوی مابازمیگردند،زمانی که آدمی بتواندبی هیچ دلهره ای آرزو کند،هر آرزویی بی درنگ برآورده خواهد شد
هیچی بابا الکی یکی از بزرگای قاجار بعد دوتا زن میخواد یه دختر جوون بگیره که از قضا دخترم عاشقش شده و ...

اها الان این شازده 2تا زن و بچه داره این دختره رو هم گرفته ک همه مخالفن متوجه شدم، ای از دس شازده هوس زن جوون کرده🤣

ارسلان زن و بچه داره ولی فخری هم از خانواده پولدار و با اصل و نسبیه ولی ارسلان شاهزاده قاجاره برادرش ...

خواهر ارسلان هم مخالفه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍