سلام دوستان من این سومین ماه بود اقدام کردم ولی سرموعد پریود شدم ،دیروز رفتم دکتر گفت شاید علت باردار نشدنت عفونت باشه دارو داد بهم ،دیشب استفاده کردم ،ولی خونریزیم خیلی خیلی و حشتانک و زیاد شده که خودم وحشت کردم همراه با لخته های بزرگ بنظرتون علتش چیه؟دارم میمرم از ترس ،نکنه سقط کردم یا اثر اون کرم واژینال ک دکتر داد
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
ازلون کرم بوده منم ماه پیش رازیانه خوردم وکلی دارو دیگه این ماه برای اولین بارسرموقع پریودشدم وخونریزیمم زیادبوداماخیلی زلال وشفاف به خاطراینکه ماه پیش رحمم کامل تمیزشده بود
پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....️️️️
ازلون کرم بوده منم ماه پیش رازیانه خوردم وکلی دارو دیگه این ماه برای اولین بارسرموقع پریودشدم وخونری ...
من سر موعد میشم این بارم همینطور دیروز دومین روز پریودیم بود که خونش تقریبا کم بود،دیشب از اون کرم واژینال که دکتر داد استفاده کردم یعنی تو خونریزی بعد صبح که بلند شدم از خون خودم وحشت کردم با لخته،البته به قول شما رنگش قرمز روشن اصلا شبیه پریودی نیست
یعنی اونم پریود شد و رفت دکتر دارو مصرف کرد و خونریزیش شدید شد؟توروخدا دارم میمیرم از ترس
ای بابا شما از چه چیزایی میترسید من خودم بی دلیل غیر پریودی سه ماه تمام خونریزی داشتم بند نمیومد سویق عدس خوردم خوب شدم حتما بخور عالیه روزی سه قاشق غذا خوری
یعنی اونم پریود شد و رفت دکتر دارو مصرف کرد و خونریزیش شدید شد؟توروخدا دارم میمیرم از ترس
اسم قرصت چیه؟ چون منم عفونت داشتم دکتر بهم قرص داد. حتی یادم میاد گفته بود 8 ساعت. باعث شد خونریزیم شدیدتر و دردناکتر بشه و اون لخته ها عفونت بود. میگفت رحمت پاک میشه. نترس ولی به دکترت زنگ بزن بگو خونریزیت شدیده.چون ممکنه دچار کم خونی بشی
پروانه را دنبال نکن، باغچه ات را مرمت کن... پروانه خود خواهد آمد...
پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....️️️️