2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه سالوعقد بودم شیرینی های خووش رو داشت که من فکر میکنم ربطی به دوران عقد نداره خب آدم اولین تجربه هاش با شوهرش براش خاطره انگیزه حالا چ نامزد باشن چه برن سر خونشون چون اولین تجربه ها هست لذت بخشه 

ولی اون یه سال همش دعا دعا میکردم زودتر بریم سر زندگیمون دوس داشتم همیشه باهم باشیم ولی تو عقد نمیشد خداروشکر عروسی که کردیم کل استرسا و دلتنگیام برطرف شد

تیکر تولد همسرمه دوستای گلم
چرا میسه بگید؟؟

چون دخالتها زیاده جای مشخصی نداری خونه مادرشوهر زیادبری اونا خسته میشن بد رفتار میکنن ده نفر واست تصمیم میگیرن 

کلا ادم عروسی بگیره بهتره از هم بیشتر حرف شنوی دارن یه جور استقلاله

پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش

دوران عقد بیخود ترین روزهاست

صد تا صاحب داری هیشکی هم مسئولیتتو به ریش نمی گیره

کلی کار و برنامه سرت ریخته با رفت و آمدهای یه خانواده جدید و وفق با شرایط فرهنگی ورسومات اونها

و خدا برای من کافیست.....

وای مزخرفتیرن دوران زندگیم نامزدی و عقدم بود . خونه خود آدم عالیه . قدیما میگفتن زیر یه سقف تازه مشکلات شروع میشه ولی به نظرم الان زیر یه سقف مشکلات کمتر میشه .مال ما که اینطوری شد . بعد عروسی انگار آب ریختی رو آتیش . کاش کمتر تو دوران عقد میموندم.

وقتی ارزش ها عوض میشوند ، عوضی ها با ارزش میشوند.