2777
2789

درسته وضع خرابه درسته خرجا زیاد شده ولی هر جور شده بچه هاتونو نگهدارین خیلی گناه داره بچه حتی اگه ناخواسته بوده نگهشون دارین بازم میگم خیلی گناه دارن سقط نکنید😢

من الان یه دختر دارم واقعا شکر خدا میکنم به بودنش ناخواسته هم نبود ولی توروخدا سقط نکنید همین😢😭👐👐

😂 😂 بخند 

اره منم ارزوی باردار شدن دارم وقتی میشنوم بچه سقط کردن خیلی ناراحت میشم .ترو خدا سقط نکنین 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایطا یکسان نیس عزیزم 

گاهی اوقات سقط خیلی بهتر از نگهداشتن و دنیا اوردن ی طفل معصومه ک خانواده ی درستی نداره و توی این جامعه کثیف باید از اون نوزادیش با مشکلات دستو پنجه نرم کنه

کیه ک گوش کنه عزیزم😕😔یکی صب تا شب با هرچیزی اشکش درمیاد و دلش بچه میخواد و هیچ کاریم نمیتونه بکنه و مجبوره حتی گریه هاشم تنهایی بکنه یکیم واسه بهونه های الکی الان بچه نمیخواستیم.. برنامه ریزی نکرده بودیم..عقدیم...با این اوضاع گرونی.. بچه رو سقط میکنن اخه ادمای عاقل شما ک تا این حد پیش میرین و قاطعین کاش این قاطعیتو ی جای دیگه حفظ میکردین ک کار ب سقط نکشه

اره منم ارزوی باردار شدن دارم وقتی میشنوم بچه سقط کردن خیلی ناراحت میشم .ترو خدا سقط نکنین 

انشالله به حق پنج تن زودی باردار شی فقط امیدتو از دست نده و بگو خدا با منه میخواد امتحانم کنه صبرم چقدره

😂 😂 بخند 

هر کس صلاح کار خودشو بهتر میدونه چیکار به کار مردم داری  والا  به همه چی هم دخالت میکنن مردم

مگه تو میخوای بچه مردمو بزرگ کنی و تربیت کنی و خرجشو بدی  عجبا 🤤

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛

من اگه ده تا بچه هم داشته باشم یازدهمی حامله بشم سقط نمیکنم. سالهاست یکی صدا میکرد مامان دلم ضعف میفرفت. انقدر حسرت مادر بودن داشتم که سقط نمیفهمم.

چقدر دلم میخواست یک بچه شبها با گیریش بیدارم کنه.

یک بچه بگه مامان منم بگم جان دل مامان بگه پی پی دارم منم کلی قربون صدقش برم.

چقدر حسرت مادر شدن سخته.

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

هیچ موقع جای دیگران حرف نزنید فقط باید تو اون شرایط باشی 

چون یکی می خواد دلیل نمیشه یکی دیگه نگه داره و خودشو و اون بچه رو بیچاره کنه.این همه کودک کار و بچه های بیسواد و بچه هایی که تجاوز و اعتیاد و... دارن به دلیل فقر و بی فرهنگیه 

حالا اضافه بشن خوبه؟

شرایطا یکسان نیس عزیزم  گاهی اوقات سقط خیلی بهتر از نگهداشتن و دنیا اوردن ی طفل معصومه ک خانوا ...

منم یه زمانی همبن فکرو میکردم ولی وقتی زندگی آدمای سرشناسی مثل بتهوون رو فهمیدم که ناشنوا بوده یا رونالدو که مادرش بخاطر فقر میخواسته سقطش کنه کلا نظرم عوض شد