2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بچه هاتونو سقط نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 24 پست

من شنیدم وقتی بچه ای رو از عمد سقط میکنن بچه اون دنیا منتظر میمونه حتی اگه مادرش بهشتی باشه دم بهشت میاسته و نمیذاره مادره بره بهشت بهش میگه چرا من رو سقط کردی و حق زندگیم رو ازم گرفتی.خیلی ها میگن پدر تقصیر کاره یا مجبورش میکنه اینا همش بهانه ست تا اگه زن بخواد میتونه کوه رو هم جابه جا کنه. من بارها شنیدم زن هایی که شوهرشون میخواستن بچه اشون ر سقط کنن با چنگ و دندون نزاشتن و بچه رو حفظ کردن. یه نمونه اش پدر خودم بچه آخری مامانم با اینکه بعد از چهار دختر پسر بود بابام میگفت سقطش کن ندارم نون اش بدم(راستم میگفت ما وضع مالیمون خیلی بد بود لباس شلش میپوشیدیم یا کهنه ی فامیلامون، غذای درست و حسابی نداشتیم بخوریم یک روز درمیون اب پیازی لاکچریمون هم  برنج با ماست بود) ولی مامانم قبول نکرد گفت خدا میرسونه به خدا بعد از تولد برادم چنان برکتی وارد زندگیمون شد که نگو.با وام بابام موافقت شد از طرف محل کار بابام رفتیم مجانی مسافرت خونه ی خوبی با قیمت ارزون گیرمون اومد و وضع مالیمون هم خوب شد.

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...
من اگه ده تا بچه هم داشته باشم یازدهمی حامله بشم سقط نمیکنم. سالهاست یکی صدا میکرد مامان دلم ضعف میف ...

تو که این همه دوس داری چرا یه بچه که کسی رو نداره نجات نمیدی و بهش خانواده نمیدی؟اون محبتو نثارش کن 

چه فرقی میکنه بچه ها همه پاکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز من هم میگم سفط بده..اما شرایط بعصیها از سقط بدتره.ماه رمصون خانمی که میومد کمک من ..میگفت طرف ما هیچکی روزه نمیگیره..تعجب کردم ..گفت ما فقط سیب زمینی میتونیم بخریم..با سیب زمینی مگه چند ساعت میتونیم تحمل کنیم..شوهرش معتاد بود..خیلی وقفتها نمیگداشت این بیچاره هم بیاد سر کار...وقتی میومد از استرس که شوهره بلایی سره دخترها نیاره گاهی گریه میکرد..بعد تو میگی باز هم بیاره...هیچوقت هم پول دکتر رفتن نداشت..نوزاد اش مریص بود گریه میکرده شوهره بردش زیر پتویی که مواد میکشه تا اروم شه..بچه مرد..میگی باز هم همه بیارن؟!

میخواهم زندگی کنم..نمیخواهم فقط زنده باشم.
من شنیدم وقتی بچه ای رو از عمد سقط میکنن بچه اون دنیا منتظر میمونه حتی اگه مادرش بهشتی باشه دم بهشت ...

بچه ها فرشته هایی هستن که خدا میفرسته زمین‌

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

درسته باید ازاول مواظب باشن 

ولی شما که شرایط زندگیه دیگرانو نمیدونین چرا با اینجور حرف زدن به امثال اون گرفتارها عذاب وجدان دوچندان و ناراحتی و ترس میدین 

بچه دست ما امانته ولی ایا با نداری میشه امانتو حفظ کرد 

وقتی نداشته باشی از لحاظ خورد و خوراک و سلامت تغذیه ای خوب تامینش کنی 

وقتی نداشته باشی چکاپ و ازمایش ببریش سلامتشو تضمین کنی خدایی نکرده بخاطر همین از دستش بدی داغ بمونه رو دلت 

وقتی بخاطر نداری سرت پایین باشه جلو بچت و اشکشو و حسرتشو ببینی 

چرا فقط به یه بعد گناه داره ننداز نگاه میکنین ؟! 

علف هرز که نیستن خود به خود برن بالا !!!! 

آدمن نیاز های بیشمار دارن مراقبت میخان توجه میخوان امادگی میخان 

توروخدا با حرفهای بی اساس دل نلرزونین 

مطمعن باشین همه غریزه مادری و پدری دارن کسی نیس تامین باشه و یکم خیالش راحت باشه و بچشو بندازه 

#دایه عزیزتر از مادر نشیم

من دو تا سقط اجباری داشتم.بخواطر شرایط جسمیم دکتر اجازه نداد....هنوز دارم میسوزم

باور میکنی جای خالیشون و حس میکنم😭😭😭

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  
تو که این همه دوس داری چرا یه بچه که کسی رو نداره نجات نمیدی و بهش خانواده نمیدی؟اون محبتو نثارش کن& ...

همین قصدو داشتم. خدا لطف کرد تو دلم نی نی گذاشت.

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.