2777
2789

بنظرتون زوده از دوسالگی بچه رو گذاشت مهد؟نیمه وقت

کی میشه از پوشک گرفتش؟

توی مهد بچه رو میبرم دستشویی درست میشورن؟

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

بله کمک میکنن

من دخترمو از ۳ سالگی گذاشتم

به نظرم ۳ بهترین وقته ۲ یکم‌زوده

نیمه وقتش میشه از ۸ تا ۱۲

البته به خود بچه هم بستگی داره

معمولا مهدها مربی دستشویی جدا دارن

مهد خوب پیدا کن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
بله کمک میکنن من دخترمو از ۳ سالگی گذاشتم به نظرم ۳ بهترین وقته ۲ یکم‌زوده نیمه وقتش میشه از ۸ تا ...

باید برم سرکار

اره هشت تا دوازده یا یک تا پنج و شیش

دخترم بنظرم زرنگه و خداروشکر از هم سناش جلوتر ه

مهد خوب سراغ دارم 

شما برای گذاشتی؟شاغل بودی ؟

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از نظر سلامت روانی دو سال سن خیلی خوبیه برای گذاشتن بچه به مهد، دیگه دوره ی اضطراب جدایی از مادر رو‌پشت سر گذاشته و وقتی هست که بهتره وابستگیش به مادر کمتر شه و با همسالان خودش در ارتباط باشه

من چون دخترم خیلی دوست داره و دورو برش خلوته

۲ سالگی گزاشتمش نمی اومد خونه😐😐

دیگه از ۳ سالگی‌میره خدا رو شکر هم اخلاقش بهتر شده هم سرگرمه هم کلی چیز یاد گرفته

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

گناه دارن بچه ها😶

خواهرزادمو بهترین مهد نوشته بودن بعد ها متوجه شدن که رسیدگی خوب نمیکردن

اغلب خواب آور میدن

یا اینکه یه بچه دیگه بجه ما رو زده بود و تمام روز تو مهد گریه کرده بود.. اما مربی ها هیچی نگفتن

مامانای دیگه که بچه هاشون می تونستن صحبت کنن به خواهرم گفتن

زوده بچه گناه داره ...

گناه نداره به خدا انقدر بهشون خوش میگذره که دوست ندارن بیان خونه

زوده بچه گناه داره ...

گناه داره؟

باهاتون موافق نیستم اصلا

مهد خیلی خوبه برای بچه

گناه دارن بچه ها😶 خواهرزادمو بهترین مهد نوشته بودن بعد ها متوجه شدن که رسیدگی خوب نمیکردن اغلب خو ...

خوب این مهد خوب نبوده

باید مهد خوب پیدا کرد

دختر من که مهد نمیخابن تازه تا ساعت ۴ هم هست

مدام هم در ارتباط هستم با مهد

از نظر سلامت روانی دو سال سن خیلی خوبیه برای گذاشتن بچه به مهد، دیگه دوره ی اضطراب جدایی از مادر رو‌ ...

موافقم با شما

نگرانیم فقط بابت دستشویی رفتنش هست

من چون دخترم خیلی دوست داره و دورو برش خلوته ۲ سالگی گزاشتمش نمی اومد خونه😐😐 دیگه از ۳ سالگی‌میر ...

دختر من کلا خیلی به بچه ها علاقه داره چهارده ماهشه الان حس میکنم از مهد خوشش بیاد

گناه داره؟ باهاتون موافق نیستم اصلا مهد خیلی خوبه برای بچه

به خودتون مربوطه ولی مهدها همه بچه ای هستند ..سرما میخورند ویروس پخش میشه سنش پایینه بچتون خیلی

میدونم به زودی میای تو دلم عشقم  
گناه دارن بچه ها😶 خواهرزادمو بهترین مهد نوشته بودن بعد ها متوجه شدن که رسیدگی خوب نمیکردن اغلب خو ...

ای وای چقدر ناراحت کننده

باید تحقیق کنن مهد خوب پیدا کنن

خوب این مهد خوب نبوده باید مهد خوب پیدا کرد دختر من که مهد نمیخابن تازه تا ساعت ۴ هم هست مدام هم ...

هزینه چقدر میدی معصومه جان ؟کدوم شهری؟