2777
2789
عنوان

میخام نصفه شبیه یه قضیه اییو بگم بخندیدن😁😁😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2434 بازدید | 118 پست
قاطی کرده تو تایپک دزد گفته صبر کنید نوشتم 😂😂😂😂😂

چه طو ما قاطی نمیکنم 

چه طو نت ما ضعیف نمیشه چطو عکسای ما زود اپلود میشه 

واسه همین کاراشه که هیچکی نمیخوادش دیر اومده میخواد زوووود بره

و زمینی که قسم خورد شکستم بدهد🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبی جاری جون چیکارا میکنی😘

سلام چطوری خانم خانما

خوبم ممنون چیکردی آزمایش دادی؟

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم

حالا من یه خاطره بگم تا استاتر لطف کنه و بقیه شو تایپ کنه....

من مجرد بودم که یه شب خونمون دزد اومد... بدو بدو رفتم خونه گفتم بابا بالا پشت بودم کسی هست😲😣😣😣😣😣 بابام اومد حیاط شوع کرد منو فحش داد😐😐😐😐😐😐 میگفت دزد کو کجاست ؟؟؟؟ کی جرئت میکنه بیاد تو خونه ای که اینهمه جمعیت داره میگفت کور شدی درست نمی بینی؟؟؟ 

منم همینجور تو شوک بودم .... بعدا فهمیدم ترفند بابام برای فراری دادن دزده بوده که خوووووب قسمت بوده منم این وسط چندتا فحش بخورم🙄🙄🙄

❤👬❤
سلام چطوری خانم خانما خوبم ممنون چیکردی آزمایش دادی؟

سلام عزیزم بی بی زدم منفی بود رفتم دکتر امروز ال دی داد گفت اگه نشدی بیا تا امپول پروژسترون بزنم برات

اسمم گلاره صدام میکنن گلاررررر😆😊
حالا من یه خاطره بگم تا استاتر لطف کنه و بقیه شو تایپ کنه.... من مجرد بودم که یه شب خونمون دزد اومد ...

😂😂😂چه بابای باحالی داری

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
سلام عزیزم بی بی زدم منفی بود رفتم دکتر امروز ال دی داد گفت اگه نشدی بیا تا امپول پروژسترون بزنم برا ...

خب پس خودت خوبی

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم