2777
2789
پس توئ که همش گزارش میزنی کلک

من فقط تهدید میکنم اما بگم بسی گشادم ک حال گزارش زدن ندارم  

خدااااا جونم منم بندتم انگار ک منو فراموش کردی بچه ها برا مشکلم میشه ی صلوات بفرستی   

چ پوست خسته ای داره

بهش بگو ی مدت ارایش نکنه ماسک بزنه صورتشو با اب خنک ماساژ بده دو سه ماهی پوستش سر حال میشه

امیدوارم صاحب عکس راضی باشه ک فک نکنم

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی کمی عصبی ولی میخوره دل مهربونی داشته باشه زودرنج وحساس یه عمی تو چهرش میبینم ولی انگار از چیزی اذیته  چهرشم ایرانی و زیباست

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
قیافش خوبه شیطونیه استغفرالله خبیث ب نظر میاد از اونایی ک دنبال شرن استغفرالله همینجوری نظر دادم

از یه عکس تشخیص دادین طرف شیطانیه 😳😳😳😳

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

یباردیگه بده

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم
به قیافش میخوره با حاری وسطیش مشکل داشته باشه🤔

نه با کوچیکه🤣🤣🤣🤣🤣

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯