2777
2789
عنوان

بیاین بگین کادو هایی که از شوهراتون گرفتین چیه🎁🎁

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 111 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دوست بودیم نیم ست نقره، دستبند طلا، گوشواره طلا، گوشی.

ازدواج کردیم دوتا نیم ست، زنجیر پلاک، گوشواره، دستبند، ۲تا انگشتر، نیم ست، کتونی، پلاک زنجیر اسمم، گوشی. 

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
اره بابا😂

تو این ۷ سال. مواقعی که دستش تنگ بوده واسه مناسبتا و عیدا و اینا فقط گل و شیرینی خریده برام . 

ولی مواقعی که دستش بوده اونایی که یادمه:گوشواره ، انگشتر ،گردنبند،یه سرویس، ساعت ، دو بار گوشی ، عروسک و لباس و لوازم آرایش و لاکم زیاد میخره 🤔🤔🤔

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
همیشه میگه دستم خالیه .واقعا هم خالیه ولی بهش گفتم من بایه شال ده تومنی  یه شاخه گلم خوشحال میش ...

یک سال تولدم شوهرم حتی یک شاخه گل هم نخرید،با هم قهرم نبودیم،گله کردم گفت پول نداشتم،گفتم یک شاخه گل یا یه کاغذ  که توش بنویسی دوتاخط که پول نمیخواست،الان میگم چقدر احمق بودم که ناراحت شدم،درک که نگرفت