2777
2789
عنوان

بیاین بگین کادو هایی که از شوهراتون گرفتین چیه🎁🎁

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 111 پست
خوب می‌کنی

اوهم‌. دلم‌نمیخواد بعدش نفرین کنه که همه چیزمو حرومش‌کردم .هرچند ک همچین آدمی نیست ولی من خیلی رو وجدانم حساسم . 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه دل خودت زندگی کن،من با یه صابون لوکسم ذوق مرگ شدم قبلا البته

آره مامانم یه منقل سنتی گِلی برام سوغاتی آورده بود انقد باهاش حرف میزدم بغلش میکردم . آره خوش ذوق بودن خیلی بهتره من ک با همین چیزا خوشم 

😐😐😐😐آفرین بهش

😊😊😊 

کاری که از دستش برمیاد😄

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
ینی تاالان چقد پس انداز داری؟؟؟؟؟؟اگه وصلت تون جور نشد دیونه ای بدی والا اون انقد داره که داره ماهی ...

از اولش که انقدر نمیداد ، ۲.۳ سالی حتئ بیکار بود و دست و بالش تنگ بود . شاید حدود ۱۰۰ تومن . نمیتونم اون موقع اگه پسش ندم عذاب وجدان میگیرم 

اره

جبران میکنه عزیزم . 

دوست منم ۲.۳ سال بیکار بود و درحد پفک خریدنم به زور واسم مایه میذاشت . ولی همیشه میگه تو آدمی هستی ک تو روزای سخت و نداری هم پشتم بودی و ولم‌نکردی و سرکوفت نزدی واسه همینم الان هرچی دارم مال توئه 

جبران میکنه عزیزم .  دوست منم ۲.۳ سال بیکار بود و درحد پفک خریدنم به زور واسم مایه میذاشت . ول ...

نمیدونم والا حالا تازگیا شده مدیرعامل شاید به نون و نوایی رسیدیم

ولی کلا ادم با محبتیه شاید کادوها در مقابل توجهی که بهم داره هیچ به حساب بیاد

نمیدونم والا حالا تازگیا شده مدیرعامل شاید به نون و نوایی رسیدیم ولی کلا ادم با محبتیه شاید کادوها ...

ایشاالله. پس قطعاً داره واسه آیندتون تلاش میکنه و پول جمع میکنه. 

دقیقاً همینه ،توجه و محبت از هرچیزی با ارزشتره .