بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زعفرون نخوری که بچت پی پی میکنه تو شکمت ،بدبختی برا خودت درست نکن...موقش که بشه میاد نگران نباش منم الان ده روزه زایمان کردم اگه از وقتت بگذره دهانه رحمتو یا تحریک میکنن یا امپول فشار میزنن بهت ولی سرخود کاری نکن مخصوصا زعفرون اصلا نخور
مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼
من یه مقاله انگلیسی میخوندم تغذیه ورزش پیاده روی در هفته های آخر فقط باعث انقباض کاذب میشه برای زایمان باید هورمونی در بدن ترشح بشه ک دهانه رحم و نرم و باز کنه شما تنها کاری ک میکنید وضعیت جنین رو بررسی کنید چون تو این هفته احتمال مدفوع جنین زیاده اگر دردهاتون شروع نشد باید با آمپول فشار زایمان کنید
واااا چه کاریه میگی آخر 39 هفته ای. هنوز تا 42 هفته هم وقت داری. خودت داری میگی گفتن شاید روزای آخر سرش بیاد توی لگن حالا میخوای زودتر دردت شروع شه زایمان کنی اونوقت اگه سرش نیومد تو لگن چی؟ چون نذاشتی این ند روزم بگذره. بزار دردات خودش شروع شه چیزی هم نخور فقط پیاده روی کن واسه قرار گرفتن بچه و زایمان خودتم خوبه