2777
2789
میخوام لیزر کنم ولی میگن واسه کسایی که تنبلی دارن برگشت داره
💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
از دوستام کسایی بودن که انجام دادن برنگشته.ولی من چون تنبلی دارم روی رشد مو های زایدم تاثیر گذاشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم .من تنبلی دارنم . انجام دادم و خیلی راضیم .حتما برو . برمیگرده چیه ؟ 5 ا 8 جلسه پشت هم انجام میدی بعدش هر چند ماه یکبار میری که دیگه برنگرده ...الامن من سالی یک بار یا دوبار میرم
مامان بشم صلواااااااات ......
نوبت دارم که برم ولی با دکتر زنان مشورت کردم گفت کسایی که تنبلی دارن مستعد موهای زائدن بهت تضنینی نمیدن برنگرده
شعله جان ممنون که جواب میدی.شما قبل از اینکه انجام بدی چه مدت اصلاح نکردی؟چند بار ژیلت زدی؟بین اصلاح تا اولین جلسه 1 ماه فاصله خوبه؟
آره عزیرم .بستگی به میزان رشد موهات داره .ببین میگن یک ماه که کل موهای صورتت در بیاد .اما ممکنه برا کسی یک هفته ای هم در بیاد . بعدشم که تا وقتی نوبت لیزر داری فقط ژیلت می کنی
مامان بشم صلواااااااات ......
آرم حتما میرم خیلی آزار دهندس این موها.کل صورتم نیست فقط خط پشونی و کنار گوشمه بقیه صورتم مو نداره
آرم حتما میرم خیلی آزار دهندس این موها.کل صورتم نیست فقط خط پشونی و کنار گوشمه بقیه صورتم مو نداره

سلام عزیزم شما لیزر کردین نتیجه داد براتون منم تنبلی دارم میخوام لیزر کنمو

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍