2777
2789
عنوان

تو سرماخوردگی پنی سیلین زدین ؟؟

5084 بازدید | 8 پست

سلام خانوما من امروز واس خاطر سرفه و گلو درد رفتم دکتر ... بهم گفت حساسیت داری ک گلوت درد میکنه و ی ذره سرماخوردگی هم قاطیشه بعد بهم پنی سیلین داده ک زدم یکی دیگه هم دارم .... الان تو گوگل سرچ زدم ک واس کسایی ک قصد بارداری دارن خوب نیست و باس ب دکتر بگن یا خییلی زیاد عوارض زده بود حتی نوشته بود هیچ ربطی ب درمان سرماخوردگی و آنفولانزا نداره .... من موندم چرا همچی آمپولی رو ب من داد پس ...!!!کسی تجربه ایی داره؟؟

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
آره من زدم . زودم خوب شدم

ی وخ آمپیسیلین نبوده مال شما؟؟؟آخه فرق میکنه ها ... پس چرا تو اینترنت نوشته پنی سیلین رو ب کسایی ک سرما خوردن یا آنفولانزا دارن نمیون و تاثیری نداره روشون 

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بلخشید امپی سیلین با پنی سیلین یکیه ... یکی دیگه بودا ک میزنیم وقتی آنفولانزا داریم اونو میگم خخخ اسمش یادم نمیاد 

ن بلخشید امپی سیلین با پنی سیلین یکیه ... یکی دیگه بودا ک میزنیم وقتی آنفولانزا داریم اونو میگم خخخ ...

من انواع پنی سیلینا رو زدم.

دیگه از سفتریاکسون قوی تر نداریم که یه دکتر احمق داد منم زدم چند تا هم داده بود یه دونشو زدم داشتم میمردم زدم خوب شدماااااااا

💏

بخدا من قاط زدم از رو اسما .... الان رفتم خوندم نوشته بود پنی سیلین و آمپی سیلین باهم فرق میکنه خخخخ .... 

من انواع پنی سیلینا رو زدم. دیگه از سفتریاکسون قوی تر نداریم که یه دکتر احمق داد منم زدم چند تا هم ...

این دکتری ک من رفتمم شعور کافی نداره میاد کلی چیرای قوی بت میده ک زودی خوب شی ک بگی واای چ دکتر خوبی بود 

این دکتری ک من رفتمم شعور کافی نداره میاد کلی چیرای قوی بت میده ک زودی خوب شی ک بگی واای چ دکتر خوبی ...

اونیم که من رفته بودم همونجوری بود 

فکرشو کن با من یه بچه ۵ ساله تو مطب بود به اونم سفتریاکسون داده بود😖😫

💏
اونیم که من رفته بودم همونجوری بود  فکرشو کن با من یه بچه ۵ ساله تو مطب بود به اونم سفتریاکسون ...

یا خدا ..... بخدا اینا نونشون حلال نیس .... این دکتر تو خود مطبش آمپول اینا میزنه واس همی خیلی ب نفعشه ک آمپول بده .... نمیدونم چی داده بود واس حساسیتم زدن تو رگ دستام ... یواش یواش موادش رو خالی میکرد و هی میگف نفس عمیق بکش ـ.ـ آخرشم اقد حالم بد شد همش دستام گزگز میکرد پلکام میپرد هی ... دیگه شوهرم پرید ی آبمیوه گرف خوردم کم کم خوب شدم .... بعد میگف چون خیلی قویه اسمش ک نمیگن بیشعورا هی گفتم چ آمپولی هس گف واس سرماخوردگیته یکی هم حساسیت ... نکروم خودم ببینم داروهامو