سلام خانوما من امروز واس خاطر سرفه و گلو درد رفتم دکتر ... بهم گفت حساسیت داری ک گلوت درد میکنه و ی ذره سرماخوردگی هم قاطیشه بعد بهم پنی سیلین داده ک زدم یکی دیگه هم دارم .... الان تو گوگل سرچ زدم ک واس کسایی ک قصد بارداری دارن خوب نیست و باس ب دکتر بگن یا خییلی زیاد عوارض زده بود حتی نوشته بود هیچ ربطی ب درمان سرماخوردگی و آنفولانزا نداره .... من موندم چرا همچی آمپولی رو ب من داد پس ...!!!کسی تجربه ایی داره؟؟
امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
ی وخ آمپیسیلین نبوده مال شما؟؟؟آخه فرق میکنه ها ... پس چرا تو اینترنت نوشته پنی سیلین رو ب کسایی ک سرما خوردن یا آنفولانزا دارن نمیون و تاثیری نداره روشون
امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
اونیم که من رفته بودم همونجوری بود فکرشو کن با من یه بچه ۵ ساله تو مطب بود به اونم سفتریاکسون ...
یا خدا ..... بخدا اینا نونشون حلال نیس .... این دکتر تو خود مطبش آمپول اینا میزنه واس همی خیلی ب نفعشه ک آمپول بده .... نمیدونم چی داده بود واس حساسیتم زدن تو رگ دستام ... یواش یواش موادش رو خالی میکرد و هی میگف نفس عمیق بکش ـ.ـ آخرشم اقد حالم بد شد همش دستام گزگز میکرد پلکام میپرد هی ... دیگه شوهرم پرید ی آبمیوه گرف خوردم کم کم خوب شدم .... بعد میگف چون خیلی قویه اسمش ک نمیگن بیشعورا هی گفتم چ آمپولی هس گف واس سرماخوردگیته یکی هم حساسیت ... نکروم خودم ببینم داروهامو