2777
2789

سلام

دکتر برا کیست ۲۸ میلی متری بهم قرص اچ دی داده. میتونم بجای اچ دی قرص روکین یا دزوسپتیو استفاده کنم؟ 

خدا نی نی خوشکل منو صحیح و سالم بزار تو بقلم🥰🥰

عزیزم میتونی روکین که قرص ایرانیه و قیمت ۸هزار استفاده کنی؛میتونی قرص یاز خارجی هم استفاده کنی که گرونه؛ولی من بهت توصیه میکنم که گل بنفشه بخری و هرروز چایشو دم کنی بخوری که بسیار خوبه؛البته در کنار قرص؛ بعدشم زیر ۳سانت کیست محسوب نمیشه و کوچیکه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میتونی روکین که قرص ایرانیه و قیمت ۸هزار استفاده کنی؛میتونی قرص یاز خارجی هم استفاده کنی که گر ...

ممنونم شما از بنفشه استفاده کردی؟ میخام ماه دیگه آی یو ای کنم دکتر گفته بخورم‌. اندازش ۲۸ میلی بود.  یبار اچ دی خوردم عوارضش خیلی بد بود برام الان میخام یه قرص دیگه جایگزین کنم

ببخشید میشه علائمتونو بگین؟ موقع پری درد دارین؟ 

بله خیلی یعنی از چند سال پیش داشتم. بدون اینکه کیست داشته باشم. ولی الان یه کیست اندومتریوما سمت راست دارم که درد داره‌. ولی الان برا کیست فولیکولی سمت چپم دکتر قرص داده

بله خیلی یعنی از چند سال پیش داشتم. بدون اینکه کیست داشته باشم. ولی الان یه کیست اندومتریوما سمت راس ...

منم کیست آندومتریوز دارم خواهر. شما نی نی داری؟😢😭

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 
بهت نگفتن کیست آندومتریوزتو باید لاپرا کنی؟

دکتر گفت بهتره زود باردار بشی چون لاپرا ذخیره تخمدانی رو کم میکنه. ماه قبل آی یو آی کردم موفق نبود. دوباره میخام ماه دیگه بکنم 

ن بچه ندارم نگفت چند سانته فقط گفت کوچیکه

بازم خوبه کوچیکه. از من سه ماه پیش ۱۶ میلی بود. یهو شد ۲۳ میلی. ماه قبلم با قرص لتروزول شد ۴۶ میلی. الان که قرص نمیخورم فعلا همین سایزه. 

بازم خوبه کوچیکه. از من سه ماه پیش ۱۶ میلی بود. یهو شد ۲۳ میلی. ماه قبلم با قرص لتروزول شد ۴۶ میلی. ...

وای خاک بر سر هر ماه داره ب من کلی قرص و آمپول میده نکنه کیستم بزرگتر شده؟😨

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 
وای خاک بر سر هر ماه داره ب من کلی قرص و آمپول میده نکنه کیستم بزرگتر شده؟😨

قرصای تحریک تخمک گذاری استروژن دارن و باعث پیشرفتش میشن. تو سونو مشخصه.