عزیزم میتونی روکین که قرص ایرانیه و قیمت ۸هزار استفاده کنی؛میتونی قرص یاز خارجی هم استفاده کنی که گرونه؛ولی من بهت توصیه میکنم که گل بنفشه بخری و هرروز چایشو دم کنی بخوری که بسیار خوبه؛البته در کنار قرص؛ بعدشم زیر ۳سانت کیست محسوب نمیشه و کوچیکه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم میتونی روکین که قرص ایرانیه و قیمت ۸هزار استفاده کنی؛میتونی قرص یاز خارجی هم استفاده کنی که گر ...
ممنونم شما از بنفشه استفاده کردی؟ میخام ماه دیگه آی یو ای کنم دکتر گفته بخورم. اندازش ۲۸ میلی بود. یبار اچ دی خوردم عوارضش خیلی بد بود برام الان میخام یه قرص دیگه جایگزین کنم
بله خیلی یعنی از چند سال پیش داشتم. بدون اینکه کیست داشته باشم. ولی الان یه کیست اندومتریوما سمت راست دارم که درد داره. ولی الان برا کیست فولیکولی سمت چپم دکتر قرص داده