عزیزم میتونی روکین که قرص ایرانیه و قیمت ۸هزار استفاده کنی؛میتونی قرص یاز خارجی هم استفاده کنی که گرونه؛ولی من بهت توصیه میکنم که گل بنفشه بخری و هرروز چایشو دم کنی بخوری که بسیار خوبه؛البته در کنار قرص؛ بعدشم زیر ۳سانت کیست محسوب نمیشه و کوچیکه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم میتونی روکین که قرص ایرانیه و قیمت ۸هزار استفاده کنی؛میتونی قرص یاز خارجی هم استفاده کنی که گر ...
ممنونم شما از بنفشه استفاده کردی؟ میخام ماه دیگه آی یو ای کنم دکتر گفته بخورم. اندازش ۲۸ میلی بود. یبار اچ دی خوردم عوارضش خیلی بد بود برام الان میخام یه قرص دیگه جایگزین کنم
بله خیلی یعنی از چند سال پیش داشتم. بدون اینکه کیست داشته باشم. ولی الان یه کیست اندومتریوما سمت راست دارم که درد داره. ولی الان برا کیست فولیکولی سمت چپم دکتر قرص داده