2777
2789
عنوان

لطفا بهم مشاوره بدید

95 بازدید | 13 پست

سلام شب تون به خیر 

دوست جونا ما 8 سالی خونه پدر شوهرم بودیم که اصلا ایده ال نبود 

بعد خونه خریدیم که خونمون تازه ساخت و دلبازه ولی از نظر محلیت مورد پسندمون نیست و اطرافمون مغازه کم هست من دوست دارم.اینجا رو اجاره بدیم و بریم یه جای دیگه 

اینقدر حسرت کشیدم که دلم میخواد خونم همه چیز تمام باشه 

به نظرتون این کار رو بکنم ؟؟؟؟

لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....

از یه نظر فکر میکنم اگهدبریم جای دیگه مجبوریم پول جمع کنیم و خونمون رو عوض کنیم ولی اگه اینجا بمونیم شاید حالا حالاهاااا به فکر نیفتیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چقد هولی خواهر بزار یه چن مدت باشین همونجا یکم پس انداز کنین بعد بهترشو میخرین ....پله ب پله.....یهو نمیشه همونی ک میخای

...گر صبر کنی...........😊

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌

من مستاجرم ، اجاره نشيني هم مشكلات خودش رو داره 

ممكنه سر سال بلندتون كنه

اگه تمديد كنيد اجاره بهاء زيادي بايد بديد

نميتونين هيچ حركتي از لحاظ تغييرات انجام بدين 

خداوندا مرا به حال خود رها مكن

من بودم نمیرفتم 

اون محله هم ب زودی شلوغ میشه 

زحمت اسباب کشی زیاده و فکر این باش ک خونه ای ک توش مستاجر. باشی اصلن ب درد. نمبخوره و یک سال خیلی زود. میگذرع

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
وا چقد هولی خواهر بزار یه چن مدت باشین همونجا یکم پس انداز کنین بعد بهترشو میخرین ....پله ب پله..... ...

اخه دیگه کی عمرم داره با امروز و فردا میره 

صلاح مملکت خویش خسروان دانند
✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌