بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حالا من شوهرم پولدار.اما انگشتر نشونم انقد ظریفه پولش شد 380تومن حلقم شد یه تومن.اونم سال 94😓😓😓خودهدشوهرم گفت من تعحب کردم اینقد ساده برداشتی اتفااااااقاااااا همچین دخترایی خوشبخت ترن نه ماکه توسری خوربودیم و طلبکارم بودن
حالا ما نمیدونیم چجوری برخورد کنیم و چجوری خواهرمو راهنمایی کنیم..بلاخره اون دخترم شیرینی خورده هست و نمیشه به راحتی زد زیر همه چیز..با توجه به اینکه پسر خواهرم خیلی دوسش داره..واقعا موندیم توش..😐
حالا ما نمیدونیم چجوری برخورد کنیم و چجوری خواهرمو راهنمایی کنیم..بلاخره اون دخترم شیرینی خورده هست ...
باید بابزرگتر دختر صحبت کرد که از همین الان ساده بگیرن.ازدواجه کارناواله چشم و هم چشمی که نیست.اصن به دختر چه باید خانوادش بگن جشنو اینا.اگه همو دوس دارن باید ساده بگیرن
خواهرمینا هم همینو گفتن ولی اونا گفتن نه باید شما شام بدین..خواهرمینا میخواستن یه جشن ساده بعد از محضربگیرن و کادوها و اینارو بدن به عروس و داماد و خرج زیادی هم پیش نیاد ولی اونا قبول نکردن..خود دخترخانم مخصوصا تو روی شوهر خواهرم گفته من جشن فلان و بهمان میخوام اینا هم بهشون برخورده..